«Παραλίγο να… πέσει το στάδιο»!

«Παραλίγο να… πέσει το στάδιο»!

«Παραλίγο να… πέσει το στάδιο»!

bet365

Ο Γιαν Κόζακ ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα την αποστολή της Σλοβακίας για τους αγώνες με Λευκορωσία και του Λουξεμβούργο. Ανάμεσα τους βρίσκονται και οι Έρικ Σάμπο και Ρόμπερτ Μακ, με τον τελευταίο να μιλάει για την εμπειρία της Τούμπας!

Ο Ρόμπερτ Μακ μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ντόρτμουντ, όπου ήταν ο σκόρερ του «Δικεφάλου». Κι όπως είπε: «Ήταν κάτι φανταστικό, αν και πραγματικά δεν ήξερα τι να κάνω μετά το γκολ. Παραλίγο να… πέσει το στάδιο».

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ σχολίασε για το νέο ρόλο που του έχει δώσει ο Ιγκορ Τούντορ στο «3-5-2» του «Δικεφάλου»:

«Νιώθω εξαιρετικά, παίζω στην επίθεση και είναι μία θέση που μου ταιριάζει πολύ. Έχω ελευθερία κινήσεων, κινούμαι παντού και ο προπονητής μου, μου έχει εμπιστοσύνη. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Είναι αλήθεια ότι τα πηγαίνω καλά στα τελευταία παιχνίδια, προσπαθώ να σκοράρω γκολ και να βοηθάω την ομάδα μου. Νιώθω πολύ άνετα. Προφανώς είναι καλύτερο να παίζεις στην επίθεση, έχεις πιο πολλές ευκαιρίες να σκοράρεις. Έπαιξα σε 14 αγώνες και έχω εννιά γκολ, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω ότι θα συνεχίσω έτσι».

Οσο για την Εθνική Σλοβακίας και την προσπάθεια πρόκρισης μέσα από έναν όμιλο (3ο) όπου προπορεύεται η Ισπανία είπε: «Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και να μην πετάμε στα σύννεφα. Θα παίξουμε κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Παρασκευής, έχουμε ακόμη αρκετό δρόμο μπροστά μας. Το τελευταίο βήμα είναι πάντα το πιο δύσκολο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα