Στο CAS για Αρντά και «Masia» η Μπαρτσελόνα

Στο CAS για Αρντά και «Masia» η Μπαρτσελόνα

Κώστας Ζάλιαρης
Στο CAS για Αρντά και «Masia» η Μπαρτσελόνα

bet365

Την απόφαση να κινηθούν αποφασιστικά για τις υποθέσεις του Αρντά Τουράν αλλά και τον τρόπο λειτουργίας της «Masia» πήραν στη Μπαρτσελόνα, που θα προσφύγουν στο CAS!

Οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους σε δύο μέτωπα και έρχονται αντιμέτωποι με τις τιμωρίες που έχουν επιβληθεί σε καθεμιά από τις δύο υποθέσεις.

Όσον αφορά τον Αρντά Τουράν, μετά την αδιευκρίνιστη απάντηση της FIFA στο αίτημα για τη χρησιμοποίησή του πριν έρθει ο Ιανουάριος, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Ραφίνια που θα επιστρέψει σε πέντε μήνες, η Μπαρτσελόνα πηγαίνει στο CAS και απαιτεί να ξεκαθαρίσει το ζήτημα με την εφαρμογή του νόμου. Αυτός ο νόμος, είναι δυνατό να δικαιώσει τον σύλλογο, διότι όντως επιτρέπεται σε η προσθήκη ποδοσφαιριστή στο ρόστερ σε περίπτωση απώλειας κάποιου άλλου με σοβαρό πρόβλημα για περισσότερο από πέντε μήνες.

Επιπλέον, οι «μπλαουγκράνα» θα διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους σε ό,τι αφορά την... απειλή διάλυσης που αντιμετωπίζει η «Masia»! Το «εργοστάσιο» παραγωγής των ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών, με τα πιτσιρίκια που... τρελαίνουν όλο τον κόσμο, αντιμετωπίζει προβλήματα από τη στιγμή που επιβλήθηκαν περιορισμοί και αποπομπή παιδιών από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, λόγω του ότι η FIFA θεώρησε πως η πολιτική απόκτησης των παιδιών αντίκειται στους κανονισμούς...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα