Η μανία με τον Μπερμπάτοφ συνεχίζεται...

Η μανία με τον Μπερμπάτοφ συνεχίζεται...

Gazzetta team
Η μανία με τον Μπερμπάτοφ συνεχίζεται...

bet365

Η «Berbatov-mania» καλά κρατεί στη Θεσσαλονίκη. Φθάνει μέχρι και σε… βασιλικές εκπτώσεις για χάρη του Βούλγαρου σούπερ σταρ του ΠΑΟΚ!
Απεσταλμένοι δημοσιογράφοι από τη γειτονική χώρα έχουν εγκατασταθεί, εδώ και δύο εβδομάδες, στη Θεσσαλονίκη και μεταφέρουν στα μίντια της χώρας τους κάθε τι που έχει σχέση με τον 34χρονο επιθετικό, που παραμένει ένα από τα πλέον προβεβλημένα πρόσωπα στη χώρα του.

Ενας Βούλγαρος απεσταλμένος της εφημερίδας «Standart» επέστρεψε στην πατρίδα του και όπως σημείωσε σε ρεπορτάζ του στη Θεσσαλονίκη «αν είσαι Βούλγαρος έχεις τεράστια μπόνους σε πολυκαταστήματα της πόλης μόλις το αντιληφθούν οι πωλητές». Κι όλα αυτά, όπως σημειώνει, λόγω της ευφορίας που παρατηρείται και συνεχίζεται μέρες μετά την απόκτηση του Μπερμπάτοφ από τον ΠΑΟΚ.

Στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για τις εκπτώσεις στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη. «Συνήθως οι εκπτώσεις του καλοκαιριού κινούνται μεταξύ 20 και 25 τοις εκατό, αλλά λόγω Μπερμπάτοφ οι Βούλγαροι μπορεί να τύχουν μεγαλύτερες εκπτώσεις, που ρίχνουν κατά 37% τις τιμές», εξηγεί ο δημοσιογράφος, που προφανώς θα κάθισε αρκετές ημέρες στη Θεσσαλονίκη και έκανε πολλές βόλτες σε εμπορικά πολυκαταστήματα της πόλης. Εδώ έφθασε στο σημείο να γνωρίζει, όπως αναφέρει, ότι εκπτώσεις γίνονται και στις χειμερινές συλλογές με τις οποίες είναι φορτωμένες οι βιτρίνες.

Όμως, δεν είναι μόνο ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος κλέβει την παράσταση στη Θεσσαλονίκη. Το δικό της κομμάτι από την πίτα της δημοσιότητας διεκδίκησε, ήδη, και η μητέρα του Βούλγαρου, Μαργαρίτα, που βρέθηκε και παρακολούθησε τους τρεις συνεχόμενους εντός έδρας αγώνες του γιου της με ΑΕΚ, Ντόρτμουντ, Ολυμπιακό και έδωσε αρκετές συνεντεύξεις στα τοπικά ΜΜΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα