Όταν ο Μπουμάλ έφτασε μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ!

Θοδωρής Βασίλης
Όταν ο Μπουμάλ έφτασε μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ!

bet365

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε την περσινή σεζόν και αποτελεί από τους κορυφαίους του Πανιωνίου. Βέβαια, όλα θα ήταν διαφορετικά αν η πρόταση του ΠΑΟΚ είχε γίνει δεκτή. To gazzetta.gr θυμίζει.

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ αγωνίζεται στον Πανιώνιο από το καλοκαίρι του 2014 μετά την εντυπωσιακή σεζόν που είχε πραγματοποιήσει με τον Ηρακλή Ψαχνών. Ο Καμερουνέζος εξτρέμ-ο οποίος αποκτήθηκε μετά από εισήγηση του Αντώνη Μανίκα-ξεδίπλωσε το ταλέντο του και στη Νέα Σμύρνη και ειδικά το πρώτο τετράμηνο της περσινής σεζόν ήταν εντυπωσιακός προκαλώντας το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Μία από αυτές ήταν ο ΠΑΟΚ ο οποίος έψαχνε για εξτρέμ και λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος ο Ζήσης Βρύζας κατέθεσε επίσημη πρόταση στους «κυανέρυθρους» για τον 26χρονο Καμερουνέζο.

Η πρόταση ήταν άκρως ικανοποιητική για τον «πονεμένο» οικονομικά Πανιώνιο και μέσα στην ομάδα υπήρχαν δύο πλευρές. Η μία πλευρά θεωρούσε ότι ήταν ευκαιρία ο Μπουμάλ να πουληθεί αφού με τα λεφτά αυτά η ομάδα θα μπορούσε να πάρει βαθιά ανάσα, ενώ η άλλη πλευρά θεωρούσε ότι εκείνη την στιγμή ο παίκτης δεν θα πρέπει να παραχωρηθεί γιατί δεν υπάρχει ο χρόνος για να βρεθεί αντικαταστάτης του.

Τελικά, η απόφαση στην Πλατεία ήταν ο παίκτης να παραμείνει αφού πιθανή του πιθανή φυγή του θα ήταν απώλεια στην μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Έτσι, στις 31 Ιανουαρίου η απάντηση των Νεοσμυρνιωτών ήταν αρνητική και ο Μπουμάλ παρέμεινε στον Πανιώνιο. Και όπως φαίνεται και από τις φετινές του εμφανίσεις, ο ίδιος συνεχίζει με κετημένη ταχύτητα έχοντας φτάσει πλέον στο κατώφλι της εθνικής Καμερούν, ενώ ετοιμάζεται και να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα