Το «ερυθρόλευκο» πλάνο της επιβράβευσης του Φορτούνη!

Δημήτρης Τομαράς
Το «ερυθρόλευκο» πλάνο της επιβράβευσης του Φορτούνη!

bet365

Οι σούπερ εμφανίσεις του Κώστα Φορτούνη αναμένεται να επιβραβευθούν άμεσα από την διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον μάνατζέρ του!

Είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων, δουλευταράς και με μεγάλη ποιότητα που έχει αποτυπωθεί με τον πλέον περίτρανο τρόπο στις εμφανίσεις του. Ένας παίκτης για τον οποίο όλοι στάζουν... μέλι στον Ολυμπιακό. Και είναι επόμενο και λογικό η οικονομική του επιβράβευση να είναι καθαρά θέμα χρόνου. Ο Κώστας Φορτούνης που έχει αναδειχθεί έως τώρα σε MVP των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα και με ένα σούπερ ματς στο Λονδίνο και άλλο ένα στην Τούμπα όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο βελτιωμένος παρουσιάζεται. Σε βαθμό που οι περίπου 400.000 ευρώ που είναι οι ετήσιες αποδοχές του να φαντάζουν πια... λίγες με δεδομένη την αξία του, τις δυνατότητές του αλλά και την προοπτική της πώλησής του κάποια στιγμή στο εξωτερικό.

Επομένως ένα νέο συμβόλαιο με μία υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης μπαίνει στο... κόλπο για τον διεθνή μεσοεπιθετικό. Ένα καινούριο deal που θα περιλαμβάνει και... limit up των ετήσιων αποδοχών του. Αυτήν την στιγμή εξάλλου ο Φορτούνης είναι 4ος σε ετήσιες απολαβές στους Έλληνες. Πρώτος και... καλύτερος ο αρχηγός, Γιάννης Μανιάτης, με ένα συμβόλαιο της τάξεως των 700.000 ευρώ. Ακολουθούν οι Δημήτρης Σιόβας και Στέφανος Καπίνο με 500.000 ευρώ. Μετά ο Φορτούνης με 400.000 ευρώ και ο Γιάννης Γιαννιώτας με συμβόλαιο στις 350.000 ευρώ. Η «ερυθρόλευκη» κινητοποίηση έχει να κάνει κυρίως με την Αγγλία.

Ήδη ομάδες από την Premier League (σ.σ. σαν την Τότεναμ που είχε στείλει scout στην Τούμπα και ίσως το κάνει και για τα ματς της Εθνικής μας ομάδας) μετά το ματς με την Άρσεναλ έχουν στρέψει το βλέμμα τους προς τον Φορτούνη. Που κέρδισε για τα καλά τις εντυπώσεις στην Αγγλία. Και πως να μην το κάνει όταν βγήκε από την UEFA MVP της αναμέτρησης στο Emirates και ενώ μπήκε στην κορυφαία ενδεκάδα της περασμένης αγωνιστικής στο Champions League. Ο Ολυμπιακός δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Και φυσικά όχι ένα τόσο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο σαν τον Φορτούνη. Όπως λειτούργησε με τα νέα συμβόλαια των Μανιάτη, Σιόβα και παλαιότερα των Μήτρογλου και Αβραάμ και όπως έχει επιβραβεύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε Έλληνα παίκτη με σημαντική προσφορά στον σύλλογο, το ίδιο θα πράξει και με τον Φορτούνη.

Που εκτός από τον επόμενο μεγάλο ηγέτη των Πειραιωτών είναι και το next big thing του ρόστερ από τους Έλληνες παίκτες... Και σαφώς και παίζουν δραστικό ρόλο οι εξαιρετικές σχέσεις με τον ατζέντη του, Πολ Κουτσολιάκο, που εκπροσωπεί και τον Γιαννιώτα στην ομάδα του Ολυμπιακού και με τον οποίο οι άνθρωποι των πρωταθλητών έχουν πολύ καλή και συχνή επαφή, όμως και με όλους τους μάνατζερ, με τους οποίους έχουν συνεργασία... Και βέβαια είναι διαρκώς σε ανοιχτή γραμμή μαζί του και γι' αυτό το θέμα (σ.σ. ο Κουτσολιάκος ήταν στην Τούμπα και ενώ είχε και επαφή με τον Γιάννη Βρέντζο (και) για τον Φορτούνη)...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα