ΠΑΟΚ: Το κριτήριο για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου

ΠΑΟΚ: Το κριτήριο για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Το κριτήριο για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου

bet365

Διαβάστε στο Gazzetta.gr γιατί άνοιξε από Οκτώβριο το θέμα της ενίσχυσης στον ΠΑΟΚ. Ποιο είναι το κριτήριο που θα οδηγήσει τον Ιβάν Σαββίδη να δώσει χρήματα για μεταγραφές.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό και τα όσα είπε ο Ιγκόρ Τούντορ στη συνέντευξη Τύπου για την διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, επανέφερε στην Τούμπα το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας τον Γενάρη. Μπορεί να είμαστε στις πρώτες ημέρες του Οκτώβρη, ωστόσο φαίνεται πως έχει αρχίσει μια μεταγραφολογία για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα. Ο Φράνκ Άρνεσεν και ο προπονητής του Δικεφάλου ξέρουν καλύτερα από τον καθένα αν η ομάδα χρειάζεται μεταγραφές, αλλά και σε ποιες θέσεις. Για την ώρα όλοι οι παίκτες αξιολογούνται, ενώ ακόμα δεν έχουμε δει τους Τσίμιροτ, Αντόνις, αλλά και τον Ζάιρο, παρότι έχει πάρει στα περισσότερα παιχνίδια χρόνο συμμετοχής.

Όταν θα ετοιμαστεί το μεταγραφικό πλάνο τότε θα γίνει μια συζήτηση με τον Ιβάν Σαββίδη για το πως θα κινηθεί η ΠΑΕ. Ας μη ξεχνάμε πως το καλοκαίρι ο ομογενής επιχειρηματίας έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη ξοδεύοντας 5.48 εκατομμύρια ευρώ για να αλλάξει ριζικά τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς μόνο για δύο ποδοσφαιριστές δεν πλήρωσαν για να αποκτήσουν τα δικαιώματα τους. Πρόκειται για τους Γκάρι Ροντρίγκες (ελεύθερος από την Έλτσε) και Ντίμιταρ Μπερμπάτφ (ελεύθερος από την Μονακό).

Πλήρωσε για τους Τσίμιροτ (1,3 εκατ. Ευρώ σε Σαράγεβο), Λέοβατς (1,3 εκατ. Ευρώ σε Ριέκα), Σάμπο (700.000 ευρώ σε Σπάρτακ Τρνάβα), Ολσεν (650.000 ευρώ σε Μάλμε), Ζάιρο (400.000 ευρώ σε Τρέντσιν), Χαρίσης (400.000 ευρώ σε ΠΑΣ Γιάννινα), Άντονις (330.000 ευρώ σε Σίδνεϊ), Κοροβέσης (300.000 ευρώ σε ΠΑΣ Γιάννινα) και Μαλεζάς (100.000 ευρώ σε Παναιτωλικό). Αν υπολογίσει κανείς και τα συμβόλαια που έχουν υπογράψει τότε το ποσό εκτοξεύεται κοντά στα 9 εκατ. ευρώ.

Ο Σαββίδης για να ξανά βάλει το χέρι στην τσέπη θα πρέπει η διαφορά από τον πρώτο στην βαθμολογία να μην είναι όπως σήμερα στους 8 βαθμούς. Αν παραμείνει ή μεγαλώσει η διαφορά τότε θα θεωρείται κομματάκι δύσκολο θα έχουμε μεταγραφές πρώτης γραμμής όπως ονειρεύονται οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Άλλωστε όσες φορές επιχείρησαν στην Τούμπα να φέρουν παίκτες τον Γενάρη την έχουν πατήσει και μάλιστα ακριβά. Αυτό είναι το κριτήριο που βάζει για την ώρα ο Ιβάν Σαββίδης. Ας μη ξεχνάμε πως ο μεγαλομέτοχος είναι άνθρωπος της στιγμής και μπορεί η απόφαση του ν' αλλάξει αν δει ότι η ομάδα δεν μπορεί να βαδίσει χωρίς την προσθήκη παικτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα