Aναστασίου: «Ενωμένοι σαν γροθιά»

Aναστασίου: «Ενωμένοι σαν γροθιά»

Gazzetta team
Aναστασίου: «Ενωμένοι σαν γροθιά»

bet365

Εμφανώς ικανοποιημένος από την νίκη στα Πηγάδια και το ομαδικό πνεύμα που παρουσίασαν οι παίκτες του ήταν ο Γιάννης Αναστασίου, μοιράζοντας συγχαρητήρια για την εικόνα τους «σαν μια γροθιά».

«Αξίζουν σε όλους σας πολλά συγχαρητήρια. Πήραμε μία σημαντική νίκη και συνεχίζουμε. Και την νίκη αυτήν την πήραμε γιατί ήμασταν ομάδα. Ήμασταν ενωμένοι σαν μια γροθιά. Ο ένας έπαιζε για τον άλλον και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Όταν παίζετε όλοι μαζί, σαν ένα, μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο και όποιο εμπόδιο βρεθεί μπροστά μας. Αυτός είναι ο δρόμος και έτσι πρέπει να είμαστε μέχρι τέλους» είπε αρχικά ο 42χρονος τεχνικός, στα αποδυτήρια, μετά τη λήξη του ματς, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Goal.

Ο Αναστασίου δεν άφησε ασχολίαστη και τη διαιτησία στο παιχνίδι με την Ξάνθη, λέγοντας: «Κανείς δεν θα μας χαρίσει τίποτα. Το ξέρατε και το βλέπετε και τώρα. Είδατε τι αντιμετώπιση είχαμε. Κανείς δεν θα μας χαρίσει τίποτα. Τα ίδια θα πάνε να μας κάνουν και στα επόμενα παιχνίδια. Μπορούμε να τα ξεπεράσουμε όλα, αρκεί να είμαστε ενωμένοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα