Λεβάντε - Βιγιαρεάλ 1-0

Gazzetta team
Λεβάντε - Βιγιαρεάλ 1-0

bet365

Η Λεβάντε έκοψε τη φόρα της πρωτοπόρου Βιγιαρεάλ επικρατώντας 1-0 στο Ciutat de Valencia. Από το 36’ με δέκα έπαιζαν οι Αμαρίγιος.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της σεζόν για την Λεβάντε, η οποία έκανε καλό παιχνίδι και τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη στο 83’ με γκολ του Ντέιβερσον από ασίστ του Ζιλάς. Από την άλλη, το Κίτρινο Υποβρύρχιο δεν έδειξε σε καλή κατάσταση σχεδόν σε κανένα σημείο του αγώνα, είχε ελάχιστες φάσεις και σίγουρα μεγάλο μειονέκτημα αφού από το 36’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο.

Ο Φεντάλ είχε την πρώτη καθαρή ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ έστειλε τη μπάλα άουτ για να γίνει στο 36’ η φάση που έπαιξε μεγάλο ρόλο στο ματς, με τον Γιόκιτς να αποβάλλεται. Η Λεβάντε ανέβηκε άμεσα και άξιζε γκολ πριν το ημίχρονο, όμως ο Μαρτί που είχε κάποιες καλές στιγμές δεν τα κατάφερε. Στην επανάληψη οι Βαλενθιάνοι κυριάρχησαν απόλυτα στον αγώνα και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ για το τελικό 1-0 στο 83’ με βολέ του Ντέιβερσον ύστερα από σέντρα του Ζιλάς.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα