Ο Ρομπέρτο το στεφάνι

Απόστολος Παγώνης
Ο Ρομπέρτο το στεφάνι

bet365

Οι «ερυθρόλευκοι» τίμησαν τα αδικοχαμένα θύματα των Τεμπών με στεφάνι αλλά και ανθοδέσμες πριν την έναρξη του αγώνα.

Ήταν γνωστό από πριν. Ειδικά σε τέτοια θέματα ο Ολυμπιακός είναι αρκετά ευαίσθητος. Έτσι πριν την έναρξη του αγώνα οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν μπροστά στην Θύρα 4 με ένα στεφάνι το οποίο κράταγε ο αρχηγός της ομάδας ο Ρομπέρτο αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες είχαν από μια ανθοδέσμη στα χέρια.

Όλη η 11αδα πήγε λοιπόν μπροστά από την Θύρα 4 και τίμησαν έτσι την μνήμη των αδικοχαμένων φιλάθλων του ΠΑΟΚ, για τους οποίους υπήρχαν και πανό με τα πρόσωπά τους στις κερκίδες. Ο κόσμος του δικεφάλου του Βορρά τους χειροκρότησε θερμά ενώ μετά ακολούθησε και η ομάδα του ΠΑΟΚ με την κατάθεση στεφάνων.

Αμέσως μετά κατευθύνθηκαν όλοι στην σέντρα, όπου και τήρησαν ενός λεπτού σιγή, στην μνήμη του Βασίλη Κοντοβαζαινίτη, ο οποίος πολύ πρόσφατα έφυγε από την ζωή. Αν μη τι άλλο αυτές είναι στιγμές που δείχνουν αθλητική παιδεία και ήθος και που πρέπει να τις κρατάμε στο μυαλό μας...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα