Ο Λεόνε δίπλα στους μικρούς ερυθρόλευκους άσους (pics)

Ο Λεόνε δίπλα στους μικρούς ερυθρόλευκους άσους (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Λεόνε δίπλα στους μικρούς ερυθρόλευκους άσους (pics)

bet365

Ο Λεόνε έπαιξε με τα περισσότερα από 80 παιδιά της σχολής των Γλυκών Νερών του Ολυμπιακού και φωτογραφήθηκε με όλους. Το παρών στον αγιασμό της σχολής έδωσε ο Γιώργος Κοκολάκης.
Την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να παίξουν ποδόσφαιρο με την μασκότ του Ολυμπιακού, τον Λεόνε, είχαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της σχολής του Ολυμπιακού στα Γλυκά Νερά. Αν και η Σχολή είναι νέο μέλος του δικτύου έχει προσελκύσει περισσότερα από 80 παιδιά τα οποία θέλουν να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από τον Ολυμπιακό.
Μετά από τον καθιερωμένο αγιασμό που τελέστηκε στις εγκαταστάσεις της σχολής ο επικεφαλής της κ. Καλογεράκος σε συνεργασία με την διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού είχαν ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη σε παιδιά και γονείς. Ο Λεόνε μπήκε στο γήπεδο με τα παιδιά να τρέχουν να τον αγκαλιάσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.
Το ίδιο έπραξαν και οι γονείς οι οποίοι συνεχάρησαν την διεύθυνση της σχολής για την ωραία της πρωτοβουλία. Το παρών στον Αγιασμό και στην εκδήλωση που ακολούθησε, έδωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν scout του Ολυμπιακού, Γιώργος Κοκολάκης, ο οποίος συνομίλησε με τους προπονητές, τον επικεφαλής της σχολής ενώ έδωσε και χρήσιμες συμβουλές μέσα στο γήπεδο στα παιδιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα