Ράγιο Βαγιεκάνο - Μπέτις 0-2 (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Ράγιο Βαγιεκάνο - Μπέτις 0-2 (vids)

bet365

Με θετικό αποτέλεσμα και από το «Βαγιέκας» πέρασε η Μπέτις που επικράτησε με σκορ 2-0 της Ράγιο Βαγιεκάνο για την 7η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισόν και συνεχίζει να μετράει μόλις μια ήττα στις μέχρι στιγμής εξορμήσεις!

Εξαιρώντας το βαρύ 5-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», η Μπέτις έχει καταφέρει φέτος να αποδίδει αρκετά καλά στις... επισκέψεις της σε αντίπαλες έδρες και κάπως έτσι έγινε και σήμερα το μεσημέρι στο «Βαγιέκας».

Με τα ωραία πλασέ των Βέστερμαν και Ρούμπεν Κάστρο στο 20ο και το 61ο λεπτό η ομάδα του Πέπε Μελ πήρε τη δεύτερη διαδοχική της νίκης μετά από αυτή επί της Χιχόν στην προηγούμενη αγωνιστική, για να βρεθεί πλέον στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη.

Τεράστια ευκαιρία έχασε ο Χοακίν που πέρασε και τον αντίπαλο πορτιέρο για να ... πλασάρει στο δοκάρι και να δει τους συμπαίκτες του να μην παρεμβαίνουν στην πορεία της μπάλας ώστε να μην του «κλέψουν» το γκολ, ενώ η Βαγιεκάνο έφτασε κοντά στη μείωση του σκορ στο φινάλε, αλλά ένα ανάποδο ψαλίδι που έγινε από τη μικρή περιοχή σε στιγμή σύγχυσης για την άμυνα της Μπέτις, βρήκε...στην πλάτη του Μανούτσο!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα