Πάντελιτς: «Μόνο νίκη και με ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Πάντελιτς: «Μόνο νίκη και με ΠΑΟΚ»

bet365

Ως μονόδρομο χαρακτήρισε την νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ για τον Ολυμπιακό ο Μάρκο Πάντελιτς, που ευχήθηκε καλή επιτυχία στην πρώην ομάδα του.

Για το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα, μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, μίλησε ο Μάρκο Πάντελιτς, που τόνισε πως «Σίγουρα η Τούμπα είναι μία από τις πιο καυτές έδρες, αλλά όταν παίζεις στον Ολυμπιακό πρέπει να έχεις μόνο ένα πράγμα στο μυαλό σου, τη νίκη και τους τρεις βαθμούς», ενώ στην συνέχεια των δηλώσεών του στο ΣΠΟΡ FM 94,6 υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα... μείνουν στην επιτυχία κόντρα στην Άρσεναλ, καθώς παίζουν με μία μεγάλη ομάδα.

Αναλυτικά:

Για το σημερινό ντέρμπι του Ολυμπιακού μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα η Τούμπα είναι μία από τις πιο καυτές έδρες, αλλά όταν παίζεις στον Ολυμπιακό πρέπει να έχεις μόνο ένα πράγμα στο μυαλό σου, τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Δεν επιτρέπεται άλλο αποτέλεσμα για αυτές τις δύο ομάδες».

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα που θα περιλαμβάνει μία αγορά του αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός.

Για το αν φοβάται ένας ποδοσφαιριστής σε τέτοια ματς: «Τι να φοβάται; Το ποδόσφαιρο είναι σαν τη ζωή, αν φοβάσαι δε θα κάνεις τίποτα. Αν δεν φοβάσαι μπορείς να κάνεις μεγάλη καριέρα και να ξεχωρίσεις. Αυτοί που έχουν έρθει τώρα στον Ολυμπιακό ξέρουν αν έχουν χαρακτήρα και αν μπορούν να αποδώσουν σε τέτοια ματς. Αν φοβάται κάποιος, δεν μπορώ να το ξέρω. Κανονικά οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν φοβούνται τίποτα. Δεν έτυχε να παίξω πολύ με τον ΠΑΟΚ, όμως ήξερα ότι στο τέλος εμείς θα έχουμε τον τίτλο και δεν με ένοιαζε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Όμως δεν παύει να είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, για αυτό τον λόγο πρέπει να υπάρχει σεβασμός στην ομάδα».

Για το αν έχει δει τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ φέτος: «Αν έπαιζε με μία μικρή ομάδα μετά την Άρσεναλ, εκεί θα φοβόμουν. Μετά την Άρσεναλ είναι δύσκολο μία ομάδα να δώσει ένα τέτοιο ματς, όμως το ντέρμπι είναι ντέρμπι και από μόνο του είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Επίσης, θα παίξει στην Τούμπα και ο ΠΑΟΚ θα έχει τον κόσμο του. Θα υπάρχει κούραση για τη μία και την άλλη ομάδα. Δεν περιμένω να δούμε ένα ωραίο παιχνίδι και θα παίξουν και οι δύο για τους βαθμούς».

Για το αντίστοιχο ντέρμπι στη Σερβία: «Ερυθρός Αστέρας – Βοϊβοντίνα. Όμως πρόκειται για τοπικό ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο μεγάλη ομάδα από τη Θεσσαλονίκη. Είναι ένα ντέρμπι μεταξύ Βορρά και Νότου, κάτι που δεν υπάρχει στη Σερβία. Πριν από τη διάλυση μπορεί να υπήρχε και το Μαυροβούνιο και μπορούσαμε να πούμε κάτι ανάλογο».

Για τον Ερυθρό Αστέρα: «Αυτή την εβδομάδα θα ξέρουμε. Θα διαλέξουμε τον πρόεδρο της ομάδας. Πάμε καλά στο πρωτάθλημα, αλλά θέλουμε να κάνουμε πορεία στην Ευρώπη και εκεί πρέπει να δώσουμε όλη την προσοχή μας. Στο τέλος του πρωταθλήματος θα έχουμε πλέι οφ, για πρώτη φορά στη Σερβία σε σχέση με την Ελλάδα. Οι βαθμοί που θα μαζέψουμε θα είναι μισοί και θα δώσουμε έναν γύρο, όμως το νέο σύστημα δεν θα είναι τόσο σημαντικό, αλλά κάτι διαφορετικό για το πρωτάθλημά μας»

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Θα ήθελα να δώσω χαιρετίσματα στους φίλους του Ολυμπιακού και με τη νίκη το βράδυ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα