Με το ενδιαφέρον στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Με το ενδιαφέρον στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

bet365

Φυσικά και το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός είναι η αναμέτρηση που συγκεντρώνει τα βλέμμα και το ενδιαφέρον στην 6η αγωνιστική της Super League.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό (20:30, Nova Sports 1) στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Super League, με τους «ερυθρόλευκους» να ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη έχοντας στις αποσκευές τους το σπουδαίο διπλό στο Λονδίνο επί της Αρσεναλ.

Ο Ιγκόρ Τούντορ με το γνωστό 3-5-2 θέλει να εγκλωβίσει τις επιθετικές αρετές της ομάδας του Μάρκο Σίλβα.

Και σ' αυτό το ματς η τριάδα των στόπερ θα απαρτίζεται από τους Βίτορ, Κόστα και Τζαβέλλα. Μπροστά τους θα είναι ο Τζιόλης με τους Σαμπό και Κάτσε να τον πλαισιώνουν. Αριστερά θα είναι ο Ροντρίγκες και δεξιά ο Κωνσταντινίδης ενώ οι Μακ - Αθανασιάδης θα είναι το επιθετικό δίδυμο.

Από την πλευρά του, ο Πορτογάλος τεχνικός, δεν αλλάζει τακτική. Το 4-2-3-1 παραμένει, έχοντας κάποια διαφορετικά πρόσωπα στην βασική 11άδα συγκριτικά με όσα είδαμε στο «Emirates».

Ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ στο αριστερό άκρο επιστρέφει ο Μαζουακού. Οι Μποτία και Σιόβας θα είναι το αμυντικό δίδυμο με τον Ομάρ να μην το... κουνάει από το δεξί του άκρο. Ο Κασάμι λογικά θα είναι στην 11άδα με τον Μιλιβόγεβιτς να είναι ο παρτενέρ του (δεν αποκλείεται να δούμε και τον Καμπιάσο). Φυσικά, λόγω του ότι ο Τσόρι δεν είναι 100% έτοιμος, ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της ομάδας, Κώστας Φοερτούνης θα είναι το «πρώτο βιολί» της ομάδας, με τον Ντουρμάζ να παίρνει ξανά θέση στα αριστερά της επίθεσης, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Φινμπόγκασον. Στο δεξί φτερό, ο Σεμπά έχει προβάδισμα έναντι του Ερνάνι, ειδικά μετά την πολύ καλή παρουσία του στο ματς με την Αρσεναλ.

Με πιθανή νίκη, οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν το 6Χ6 και βγάζουν μία δύσκολη εβδομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Από την άλλη, ο «δικέφαλος του Βορρά» μετά το «Χ» με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι οι τρεις βαθμοί που θα τους φέρουν σε μεγαλύτερη επαφή με την κορυφή,

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γιάχος με βοηθούς τους Ακρίβο και Αρετόπουλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα