Ζουέλα: «Πλεονέκτημα ο κόσμος για τον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Ζουέλα: «Πλεονέκτημα ο κόσμος για τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Φρανσίσκο Ζουέλα έχοντας ζήσει ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ως παίκτης του ΠΑΟΚ, επισημαίνει το ψυχολογικό αβαντάζ που δίνει ο κόσμος στις εξέδρες στους Θεσσαλονικείς.

«Όταν είχα φύγει, έλεγα ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι πάντα η ομάδα μου. Ο κόσμος μάς έδινε το κίνητρο να τα δίνουμε όλα, ξεχνώντας όλα τα άλλα προβλήματα. Είδα τον ΠΑΟΚ και στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Είναι μια καλή και οργανωμένη ομάδα και ελπίζω να τα καταφέρει κόντρα στον Ολυμπιακό» δήλωσε αρχικά ο Ανγκολέζος στην Live Sport, προσθέτοντας: «Ασφαλώς και θα είναι δύσκολο το παιχνίδι, μια και ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε μόλις την περασμένη Πέμπτη με την Ντόρτμουντ και ίσως παρουσιαστεί κουρασμένος. Βέβαια και ο Ολυμπιακός είχε ευρωπαϊκό ματς μεσοβδόμαδα και γι' αυτόν το σημερινό παιχνίδι θα αποτελέσει μια μεγάλη δοκιμασία. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του κι αυτό του παρέχει σημαντικό ψυχολογικό πλεονέκτημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα