«Θα τιμωρήσει το φαβορί ο Μπερμπάτοφ;» (pic)

Gazzetta team
«Θα τιμωρήσει το φαβορί ο Μπερμπάτοφ;» (pic)

bet365

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινείται και η βουλγαρική τηλεόραση, που έχει πάρει τα δικαιώματα του αγώνα της Τούμπας, χρίζοντας φαβορί τον Ολυμπιακό και... εμπνευστή νίκης τον Μπερμπάτοφ για τον ΠΑΟΚ.

«Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έχει ήδη ανοίξει το λογαριασμό του για τον ΠΑΟΚ και τώρα θα προσπαθήσει να τιμωρήσει τον πρωτοπόρο του ελληνικού πρωταθλήματος, Ολυμπιακό. Οι Αθηναίοι, που κέρδισαν τους πέντε τελευταίους τίτλους δεν έχουν χάσει ακόμη βαθμό και έρχονται με έμπνευση από τη νίκη επί της Άρσεναλ στο Champions League» αναφέρει χαρακτηριστικά η προαναγγελία του ματς από το Diema Sports, προσθέτοντας: «Στην Τούμπα ωστόσο, δεν θα είναι εύκολο γιατί ο κόσμος, όπως πάντα, δημιουργεί μοναδική ατμόσφαιρα. Θα εμπνεύσει ο Μπερμπάτοφ τον ΠΑΟΚ για τη νίκη ή το φαβορί θα έχει μία νέα επιτυχία και θα συνεχίσει να κυριαρχεί; Μην χάσετε το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος από το Diema Sport HD στις 20.30».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα