Λαγός: «Με τέτοια αποτελέσματα ξεπερνιέται η πίεση»

Gazzetta team
Λαγός: «Με τέτοια αποτελέσματα ξεπερνιέται η πίεση»

bet365

Ο μέσος του Παναθηναϊκού Τάσος Λαγός έκανε λόγο για αποτέλεσμα που βοηθάει να ξεπεραστεί η κρίση από τους Ευρωπαϊκούς αποκλεισμούς.

Ο νεαρός μέσος μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε: «Η εικόνα είναι θετική θέλαμε να πάρουμε το τρίποντο σε μια πολύ δύσκολη έδρα, που είχαμε δυσκολευτεί τα προηγούμενα δύο χρόνια. Ξέραμε οτι θα έχουμε κάποιες ευκαιρίες, εκμεταλλευτήκαμε ένα στημένο και σκοράραμε. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Η πίεση ήταν μεγάλη από τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και μόνο με αποτελέσματα σαν κι αυτό θα ξεπεραστεί, αλλά χρειάζονται συνέχεια τέτοια αποτελέσματα».

Για το ματς: «Θέλαμε να κλείσουμε τους χώρους επειδή η Ξάνθη είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Με το σύστημα που παίξαμε τa καταφέραμε και όλοι δούλεψαν σκληρά. Αξίζαμε τη νίκη σήμερα και μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει κι άλλα γκολ νωρίτερα»

Για το αν είναι νίκη ψυχολογίας: «Η ψυχολογία μας είναι αυτή που μας είχε πέσει. Έχουμε χάσει μόνο ενα ματς και στα προηγούμενα παιχνίδια κερδίσαμε χωρίς να έχουμε παίξει καλά».

Για τον κόσμο: «Με τέτοια αποτελέσματα κερδίζεις και τον κόσμο. Ο κόσμος είναι πικραμένος και δικαιολογημένα. Δεν αρμόζει στην ιστορία του Παναθηναϊκού ο αποκλεισμός, αλλά έγινε. Έχουμε τους δύο στόχους μπροστά μας, παίκτες προπονητής και κόσμος συνεχίζουμε ενωμένοι»

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκό το πρωτάθλημα: «Θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα».

Για τον Τελάντερ: «Δουλεύει πολύ σκληρά στην προπόνηση, είναι δουλευταράς και έχει όλα τα φόντα να παίξει και αυτό κάνει στο γήπεδο. Να συνεχίσει να μας δίνει βαθμούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα