Τελάντερ: «Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

Gazzetta team
Τελάντερ: «Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

bet365

Ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος στα Πηγάδια Ράσμους Τελάντερ κράτησε χαμηλούς τόνους τονίζοντας πως στον Παναθηναϊκό κοιτάζουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Ο κεντρικός αμυντικός των «πρασίνων» μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε: «Περίμενα πως θα κρινόταν το παιχνίδι στην δύναμη όπως και έγινε. Ήμασταν προσεκτικοί στην άμυνα, δεν αφήσαμε τον αντίπαλό μας και στο τέλος ήμασταν τυχεροί, σκοράραμε και πήραμε τη νίκη».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Έχω παίξει μόλις τρία ματς και είναι δύσκολο να πω κάτι. Στη Δανία το πρωτάθλημα είναι πιο σκληρό και δυνατό, ενώ εδώ πιο τεχνικό».

Για τη νίκη στα Πηγάδια: «Η νίκη ήταν πολύ σημαντική απέναντι στην Ξάνθη. Όλη η ομάδα πάλεψε για να έρθει. Έχουμε τρία παιχνίδια με νίκες χωρίς να δεχθούμε γκολ, κάτι που είναι σημαντικό και για μένα που είμαι αμυντικός. Συνεχίζουμε έτσι για να έρθουν και άλλες νίκες στη συνέχεια».

Για το γκολ που πέτυχε: «Είναι πολύ σημαντικό που πέτυχα το πρώτο μου γκολ και κυρίως που νίκησε η ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα».

Αν έχει σκοράρει πάλι στην καριέρα του: «Ναι το έχω κάνει. Έχω αυτοπεποίθηση και βγαίνω μπροστά για να σκοράρω. Το έκανα σήμερα και βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τη νίκη και είμαι πολύ ευχαριστημένος γι' αυτό».

Για την συνέχεια: «Παιχνίδι με παιχνίδι θα κοιτάζουν πλέον. Έχουμε πίστη στις δυνατότητες της ομάδας και πιστεύουμε πως κάτι καλό θα καταφέρουμε στο τέλος της χρονιάς».

Για το αν με τη νίκη αυτή θα υπάρξει επανεκκίνηση του Παναθηναϊκού: «Δεν ξέρουμε αν αυτό το ματς θα είναι επανεκκίνηση για εμάς. Εμείς όπως είπα κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι να παίρνουμε τις νίκες».

Για το δίδυμο που έχει κάνει με τον Ταυλαρίδη: «Αισθάνομαι μεγάλη εμπιστοσύνη όταν παίζω δίπλα στον Ταυλαρίδη. Δεν αφήνουμε τους αντιπάλους μας να κάνουν ευκαιρίες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα