Πολλή δουλειά στα στημένα ο Σίλβα

Δημήτρης Τομαράς
Πολλή δουλειά στα στημένα ο Σίλβα

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα δούλεψε πολύ το Σάββατο στο σκέλος των στημένων ενώ θα μιλήσει ενδελεχώς την Κυριακή για τον ΠΑΟΚ στους παίκτες του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έριξε το βάρος και στο κομμάτι των στημένων στην προπόνηση του Σαββάτου. Από κόρνερ και φάουλ μέχρι και πέναλτι. Ο Μάρκο Σίλβα έχει διαπιστώσει τις αισθητές αδυναμίες στο κέντρο της αμυντικής γραμμής του ΠΑΟΚ και θέλει να χτυπήσει για τα καλά εκεί. Περισσότερα βέβαια θα πει στους παίκτες του την Κυριακή.

Εκεί όπου θα τους δείξει πλάνα από αρκετά ματς του δικεφάλου του Βορρά και θα τους αναλύσει το τι θέλει. Σχετικά με την ενδεκάδα αυτό που προκύπτει τις τελευταίες ώρες είναι πως μπορεί οι Κασάμι και Σεμπά να κερδίσουν στο... νήμα τους Καμπιάσο και Ερνάνι και να ξεκινήσουν αυτοί βασικοί στην Τούμπα. Οι υπόλοιποι εννιά βέβαια είναι οι: Ρομπέρτο, Ομάρ, Μποτία, Σιόβας, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς, Φορτούνης, Ντουρμάζ και Φινμπόγκασον

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα