Ίντερ Ζάπρεσιτς - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-2 (vids)

Ίντερ Ζάπρεσιτς - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-2 (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ίντερ Ζάπρεσιτς - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-2 (vids)

bet365

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, βρέθηκε να χάνει 2-0 στην έδρα της Ζάπρεσιτς, το γύρισε σε 2-2 αλλά δεν πήρε τη νίκη. Παραμένει αήττητη στην Κροατία.
H Ντιναμό Ζάγκρεμπ ξεκίνησε το παιχνίδι -το οποίο και φυσικά τσέκαραν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού που παρακολουθούν διαρκώς όλους τους επόμενούς τους αντιπάλους- με τον Εντουάρντο κίπερ, δεξί μπακ τον Ματέλ, αριστερό τον Μούσα και τα δύο στόπερ του Ταραβέλ και Γκονζάλο. Στο κέντρο τους Άντολιτς και Μασάδο, δεκάρι ο Ρογκ, δεξί εξτρέμ ο Σουντανί, αριστερό ο Φερνάντες και φορ ο Χότζιτς. 4-2-3-1, όπως άρχισε το ματς και η γηπεδούχος Ίντερ Ζάμπρεσιτς.
Οι γηπεδούχοι βρήκαν τον χώρο και τον τρόπο να κάνουν το 1-0 με τον Τσαμπράγια στο 6' με ένα φανταστικό βολέ για να ακολουθήσει το 2-0 με τον Νεστορόβσκι στο 39'. Μπαλιά από τον Τσελίκοβιτς και κοντινή προβολή του σκόρερ για το γκολ.
Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ κατάφερε να μειώσει. Στις καθυστερήσεις του α' μέρους ο Φερνάντες έκανε με πέναλτι το 2-1 (σ.σ. μία αμφισβητούμενη υπόδειξη για χέρι στην μικρή περιοχή). Στο 49ο λεπτό η Ντιναμό έκανε το come back στο ματς με σουτ του Χότζιτς για το 2-2. Στην συνέχεια έχασε μία μεγάλη ευκαιρία στο 51' με φάουλ του Ρογκ να περνάει ελάχιστα έξω.
Στο 59' η Ίντερ Ζάμπρεσιτς είχε δοκάρι με σουτ του Τσαμπράγια μέσα από την περιοχή. Και πριν βέβαια είχαν φάσεις για γκολ. Στο 64' ένα σουτ του Σουντανί έξω από την περιοχή αποκρούστηκε.
Στο 66' χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Άντολιτς, με τον Πόσαβετς να αποκρούει την μπάλα. Στο 71' μετά από σέντρα του Μούσα και σουτ του Χότζιτς ο κίπερ των γηπεδούχων υποχρεώθηκε σε μία ακόμα πολύ καλή επέμβαση. Στο 82' υπήρξε μεγάλη ευκαιρία και για την Ίντερ, αλλά η κεφαλιά του Νεστορόφσκι δεν ήταν τόσο καλή.
Στις καθυστερήσεις ο Σουντανί είχε ένα σουτ που βρήκε κόντρα και κατέληξε στην αγκαλιά του αντίπαλου κίπερ. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού για τους ομίλους του Champions League, παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα, έχοντας 6 νίκες και 6 ισοπαλίες και συνολικά 24 πόντους ως βαθμολογική συγκομιδή.
 

Τελευταία Νέα