Η συγκινητική αφιέρωση του Ανσαριφάρντ (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Η συγκινητική αφιέρωση του Ανσαριφάρντ (pics)

bet365

Ο Ανσαριφάρντ έβαλε το 1o του γκολ στο πρωτάθλημα με Πανιώνιο και στον πανηγυρισμό του έδειξε πως δεν ξέχασε τον παλιό του φίλο και συμπαίκτη, Νουρούζι που πέθανε πρόσφατα σε ηλικία 30 ετών.

Ήταν το 83ο λεπτό στο Παναιτωλικός - Πανιώνιος όταν ο Μπουμάλ έκανε κάτι σαν σέντρα σουτ και ο νεοεισελθών Καρίμ Ανσαριφάρντ μπήκε σωστά στην πορεία της μπάλας και με προβολή έκανε το 1-5. Ακολούθως στον πανηγυρισμό του σήκωσε την μπλούζα του για να φανεί το μήνυμα "24 Rest in peace captain". Ήταν ένα μήνυμα για τον πρώην συμπαίκτη του, Χαντί Νουρούζι.

Τον 30χρονο Ιρανό που πέθανε από καρδιακό επεισόδιο στον ύπνο του και φορούσε στην Περσέπολις το νούμερο 24. Βυθίζοντας στην θλίψη όλους του ανθρώπους της ομάδας. Και φυσικά ήταν μία αφιέρωση που συγκίνησε... Ο Νουρούζι υπήρξε αρχηγός στην Περσέπολις, έπαιξε εκεί από το 2008 έως το 2015 (σ.σ. με ένα διάλειμμα ενός χρόνου δανεισμού) και θεωρείται ένας από τους πλέον σημαντικούς της παίκτες τα τελευταία χρόνια.

Οι δυό τους υπήρξαν συμπαίκτες την περίοδο 2012-2013. Και φυσικά και έπαιξαν και στην Εθνική ομάδα της χώρας τους...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα