Με φανέλες αφιερωμένες στα αετόπουλα

Με φανέλες αφιερωμένες στα αετόπουλα

Gazzetta team
Με φανέλες αφιερωμένες στα αετόπουλα

bet365

Η «μαύρη» επέτειος, για την οικογένεια του ΠΑΟΚ, του μοιραίου δυστυχήματος στα Τέμπη συμπίπτει για δεύτερη φορά από το 1999 και μετά με την διεξαγωγή ενός αγώνα για τον «Δικέφαλο».

Η διοίκηση και η ομάδα θα τιμήσουν τη μνήμη των έξι αδικοχαμένων αετόπουλων έχοντας αποφασίσει, πέρα από τη διεξαγωγή του μνημόσυνου στο μοιραίο σημείο, να φορέσουν ειδικές φανέλες αφιερωμένες στα παιδιά και τις οικογένειες τους.

Ετσι, στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα φορέσουν φανέλες, που θα φέρει τυπωμένη πάνω από το σήμα της ομάδας την ημερομηνία 4/10/1999.

Κάτι, ανάλογο είχε συμβεί και το 2008, όταν ανήμερα της επετείου των Τεμπών, ο Δικέφαλος αγωνίστηκε στο Παγκρήτιο εναντίον του Εργοτέλη (0-0) με μαύρες φανέλες, που έφεραν πάνω από το σήμα την ημερομηνία του δυστυχήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα