Ουζουνίδης: «Ε, όχι δεν περίμενα το 0-4 στο 24'...»

Δημήτρης Τομαράς
Ουζουνίδης: «Ε, όχι δεν περίμενα το 0-4 στο 24'...»

bet365

O Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκαθάρισε πως με τίποτα δεν περίμενε τέτοια έκταση στο σκορ στο Αγρίνιο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο προπονητής του Πανιωνίου είπε στην κάμερα της NOVA για:

Τη νίκη της ομάδας του και το αγωνιστικό της πρόσωπο: Ε όχι δεν το περίμενα να βάλουμε 4 γκολ τόσο γρήγορα. Δεν περίμενα 4 γκολ έως το 24'. Ζήτησα από τα παιδιά να μπουν πολύ καλά και πολύ δυνατά για να μην τους δώσουμε αυτοπεποίθηση. Για να φέρουμε την γκρίνια και την απογοήτευση σε αυτούς πάλι. Για μένα το β' μέρος και η έναρξή του ήταν πιο καλά. Μπορούμε πιο καλά και άλλα γκολ αλλά ας μην τα θέλουμε όλα δικά τους. Ο Παναιτωλικός δεν αξίζει αυτά τα αποτελέσματα. Είπα στον Κυριακίδη να είναι ήρεμοι για να πάνε καλά. Ναι ίσως η πιο μεγάλη εκτός έδρας νίκη μου. Είχα ένα 1-4 και δεν θυμάμαι στον ΑΠΟΕΛ. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την μεγάλη εμφάνιση απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα