ΠΑΟΚ: Η αποστολή με Ολυμπιακό

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Η αποστολή με Ολυμπιακό

bet365

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Ο Ιγκόρ Τούντορ ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία βρίσκονται οι Γκολάσα και Μυστακίδης.

Με ένα χαλάρωμα στη Νέα Μεσημβρία ολοκληρώθηκε η σύντομη προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό. Η προπόνηση περιείχε μόνο λίγες ασκήσεις τόνωσης της φυσικής κατάστασης και ασκήσεις τεχνικής. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ίγκορ Τούντορ ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό ματς, που αποτελείται από τους: Όλσεν , Γλύκο , Τζαβέλλα , Βίτορ , Κόστα , Μαλεζά , Κίτσιου , Κωνσταντινίδη , Ροντρίγκες , Κάτσε , Τζιόλη , Σάμπο , Γκολάσα , Μυστακίδη , Πέλκα , Ζάιρο , Κλάους , Μπερμπάτοφ , Μακ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα