Ρομπέρτο: «Με καλύτερη ψυχολογία για τη νίκη στην Τούμπα»

Δημήτρης Τομαράς
Ρομπέρτο: «Με καλύτερη ψυχολογία για τη νίκη στην Τούμπα»

bet365

Ο Ρομπέρτο μιλώντας σε κυριακάτικο έντυπο στάθηκε στην ανεβασμένη ψυχολογία του Ολυμπιακού που μπορεί να του δώσει την ώθηση για το διπλό στην Τούμπα.
Ο Ισπανός είπε στην Real News για:
Τα ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ: Η ομάδα έχει την ικανότητα να ανταπεξέρχεται σε όλες τις δυσκολίες. Είχαμε κατοχή μπάλας. Έπρεπε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Αφήσαμε το... σημάδι, τη σφραγίδα του Ολυμπιακού. Έχουμε χαρακτήρα. Και με την Μπάγερν το κάναμε, αλλά το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε όπως έπρεπε. Πρέπει να διατηρήσουμε αυτόν τον χαρακτήρα μας.
Τους 2 αγώνες με Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Θέλουμε μόνο νίκες στα παιχνίδια με τη Ντιναμό , παρότι ξέρουμε ότι είναι δύσκολα. Δεν υπάρχει εύκολο ματς. Στόχος μας είναι να πάμε στους '16'. Μετά, θα δούμε πόσο μακριά μπορούμε να πάμε.
Το ντέρμπι με ΠΑΟΚ: Πρέπει να αλλάξουμε τώρα το σκεπτικό μας. Να ξεχάσουμε την Άρσεναλ και να αφοσιωθούμε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Είναι άλλη διοργάνωση. Είναι άλλο ματς. Έχουμε την υπευθυνότητα να πάμε εκεί και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και φυσικά να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Η νίκη επί της Άρσεναλ θα μας βοηθήσει να πάμε στην Τούμπα με καλύτερη ψυχολογία και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα