Πρεμιέρα για τους Εφήβους του Ολυμπιακού στην Τρίπολη

Δημήτρης Τομαράς
Πρεμιέρα για τους Εφήβους του Ολυμπιακού στην Τρίπολη

bet365

Τον πρώτο τους αγώνα στο πρωτάθλημα Super League K-17 θα δώσουν το μεσημέρι (12:00) της Κυριακής στην Τρίπολη οι Έφηβοι του Ολυμπιακού.
Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της διοργάνωσης τον Αστέρα Τρίπολης με μοναδικό στόχο τη νίκη. Ο Ολυμπιακός είχε ρεπό στην πρεμιέρα ενώ ο αγώνας της 2ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό αναβλήθηκε λόγω κλήσεων αρκετών παικτών των Πειραιωτών στην Εθνική Παίδων. Οι ερυθρόλευκοι κατέκτησαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο το πρωτάθλημα στο Αγρίνιο απέναντι στον ΠΑΟΚ και φετινός στόχος είναι φυσικά η κούπα αλλά και η συνεχής βελτίωση των ποδοσφαιριστών έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για να το μεγάλο βήμα προς την ομάδα Νέων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα