H... ώρα του «Φίνμπο» για Τούμπα! (pic)

Δημήτρης Τομαράς
H... ώρα του «Φίνμπο» για Τούμπα! (pic)

bet365

Ο Φινμπόγκασον παραμένει το φαβορί για την γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού, την ώρα που ο τραυματισμός του Πάρντο φέρνει στα... φτερά τους Ερνάνι και Ντουρμάζ.

Τα δεδομένα για τα μετόπισθεν του Ολυμπιακού δεν αλλάζουν ιδιαίτερα μετά την γνωστοποίηση της αποστολής. Βασικός κίπερ ο Ρομπέρτο, δεξί μπακ ο Ομάρ, αριστερά ο Μαζουάκου ενώ φυσικά υπάρχει και η επιλογή του Σαλίνο και κέντρο άμυνας με Σιόβα και Μποτία. Στο κέντρο ο Μιλιβόγιεβιτς με πιθανότερο παρτενέρ τον παίκτη - κλειδί Καμπιάσο και τον Κασάμι να διεκδικεί μέχρι τέλους μία θέση στο βασικό σχήμα.

Δεκάρι ο Φορτούνης, δεξιά ο Ερνάνι ενώ ο Μάρκο Σίλβα έχει και την λύση του Σεμπά και αριστερά ο Ντουρμάζ. Και βέβαια φορ ο Φινμπόγκασον. Ο αποκλεισμός του Πάρντο από την αποστολή λόγω του τραυματισμού του είναι που φέρνει τον Ερνάνι στους 11 βασικούς. Από την άλη ο Τσόρι μπήκε αποστολή ουσιαστικά με μόλις δύο προπονήσεις και ο Ιντέγιε με μία.

Κάτι που σημαίνει πως είναι δύσκολο να χριστούν βασικοί για την... μάχη της Τούμπας. Θυμίζουμε την αποστολή: Αυλωνίτης, Μποτία, Καμπιάσο, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγιε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά και Σιόβας. Η αποστολή των Πειραιωτών θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη μέχρι το βράδυ του Σαββάτου. Δείτε στην Gallery την πιθανή διάταξη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα