Ολυμπιακός: Τεράστια ανταπόκριση στο διπλό σεμινάριο στο Κορωπί!

Ολυμπιακός: Τεράστια ανταπόκριση στο διπλό σεμινάριο στο Κορωπί!

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Τεράστια ανταπόκριση στο διπλό σεμινάριο στο Κορωπί!

bet365

Πάνω από 300 άτομα παρακολούθησαν το διπλό σεμινάριο διατροφής και ψυχολογίας που διοργάνωσε στο Δημαρχείο της πόλης η Σχολή του Ολυμπιακού στο Κορωπί και η Διεύθυνση Ακαδημίας.

Η σχετική ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων»:

«Τεράστια ήταν η ανταπόκριση των δημοτών του Κορωπίου στο διπλό σεμινάριο αθλητικής διατροφής και ψυχολογίας που διοργάνωσε το απόγευμα της Πέμπτης στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου η Διεύθυνση της Ακαδημίας του Ολυμπιακού σε συνεργασία με την σχολή μας στο Κορωπί.

Οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 300 ενώ το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος της πόλης κ. Κιούσης ο οποίος στον χαιρετισμό του τόνισε πως είναι σημαντικό για την πόλη να πραγματοποιούνται τέτοιες ημερίδες που έχουν ως στόχο την ενημέρωση των δημοτών σε δυο πολύ σημαντικά θέματα όπως είναι η ψυχολογία και η διατροφή.

Το κοινό αποτελούνταν από γονείς, παιδιά, προπονητές, παράγοντες και πολλούς δημότες είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον αθλητικό ψυχολόγο της Ακαδημίας του Ολυμπιακού κ. Ζαρώτη και την Διατροφολόγο κα Αργυροπούλου να τους δίνουν κατευθύνσεις σε πολλά θέματα.

Ο κ. Ζαρώτης έδειξε και βίντεο για τον ρόλο των γονέων στους αγώνες των παιδιών και χειροκροτήθηκε θερμά για το πολύ εύστοχο παράδειγμα του. Ακόμη είχε την ευκαιρία να αναλύσει την συμπεριφορά των νεαρών αθλητών πριν αλλά και μετά τους αγώνες και δέχτηκε πολλές σχετικές ερωτήσεις.

Η κα Αργυροπούλου από την πλευρά της έδωσε στους γονείς να καταλάβουν ότι είναι πρότυπα για τα παιδιά και πως εάν εκείνοι προσέχουν την διατροφή τους το ίδιο θα πράξουν και τα παιδιά.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε το μέλος της διοίκησης του ΑΟ Κορωπίου κ. Πάντου, ο Επικεφαλής του Δικτύου Σχολών κ. Νάνος, ο Επικεφαλής της Σχολής Κορωπίου κ. Μπαλτίδης και όλα τα μέλη της ανδρικής ομάδας του ΑΟ Κορωπίου.

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο με τα Σεμινάρια της Διεύθυνσης Ακαδημίας και τις δράσεις του Δικτύου Σχολών σε Ελλάδα, Κύπρο και ΗΠΑ».

 

Τελευταία Νέα