Ζώντας το όνειρο στο... διαστημόπλοιο της Σάλκε

Gazzetta team
Ζώντας το όνειρο στο... διαστημόπλοιο της Σάλκε

bet365

Αν και επί ελληνικού εδάφους δείχνει να αντιμετωπίζει άλυτα προβλήματα, ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει να ζει το ευρωπαϊκό όνειρο και σήμερα παίρνει ακόμα μια εμπειρία στο ... διαστημόπλοιο της Σάλκε!

Οι Αρκάδες, μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό στη Σούπερ Λιγκ, ταξίδεψαν στη Γερμανία για την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας δείξει και στην πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης ότι μπορούν να φανούν ανταγωνιστικοί. Βέβαια, από τύχη απέφυγε την ήττα η ομάδα του Στάικου Βεργέτη με τον ρέφερι να ακυρώνει λανθασμένα γκολ των Τσέχων λίγο πριν από το φινάλε, αλλά ο Αστέρας ξεκίνησε με βαθμό και σήμερα, αν και γνωρίζει πως η ήττα είναι εντός προγράμματος, παίζει με το σκεπτικό πως ... τα παίζει όλα αυτός που δεν έχει να χάσει και τίποτα...

Μπορεί ο Αστέρας Τρίπολης να βάλει εμπόδια στη Σάλκε απόψε ; Στο 3.60 στην Interwetten το ενδεχόμενο να μην ηττηθούν οι Αρκάδες.

Στα αγωνιστικά και πέρα από τη θέση του τερματοφύλακα όπου το πιθανότερο είναι να ξαναδούμε τον Κοσίτσι, ο Στάικος Βεργέτης φαίνεται ότι ετοιμάζει το 4-5-1.

Στην άμυνα, ο Γιαννούλης αριστερά, δεξιά ο Λούι, Γκοϊάν και Σανκαρέ στα στόπερ. Τα τρία αμυντικά χαφ θα είναι οι Χαμντανί, Ιγκλέσιας και Κουρμπέλης, στη δεξιά πλευρά ο Μάσα, αριστερά ο Φούντας και μοναδικός προωθημένος ο Γιάννου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα