Στην αντεπίθεση η ΕΠΟ για Σούστερ

Στην αντεπίθεση η ΕΠΟ για Σούστερ

Gazzetta team
Στην αντεπίθεση η ΕΠΟ για Σούστερ

bet365

Τις ευθύνες στον Μπερντ Σούστερ για το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις, ρίχνει η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της.

Η Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τα όσα συνέβησαν στις διαπραγματεύσεις με το Γερμανό τεχνικό, κατηγορώντας τον πως με δική του πρωτοβουλία αποφάσισε να διαφοροποιήσει τους όρους της συμφωνίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Από την ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι επανεκκινείται η διαδικασία αναζήτησης προπονητή της Εθνικής Ανδρών, μετά την μεταβολή της στάσης του κ. Σούστερ στην προφορική συμφωνία με την Ομοσπονδία.

Ο κ. Σούστερ κλήθηκε πριν από λίγη ώρα να υπογράψει προσύμφωνο υπό τους όρους που είχαν αποσαφηνιστεί λεπτομερώς και προκαθοριστεί πλήρως. Ωστόσο, με δική του πρωτοβουλία και χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση αξίωσε να τους διαφοροποιήσει.

Οι νέες απαιτήσεις που αιφνιδίως ήγειρε ο κ. Σούστερ δεν έγιναν δεκτές από την ΕΠΟ. Ο κ. Γκιρτζίκης εξουσιοδοτήθηκε από τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με υποψήφιους προπονητές της Εθνικής Ανδρών».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα