Η αφιέρωση του Σουάρες στον Μέσι (vid)

Η αφιέρωση του Σουάρες στον Μέσι (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Η αφιέρωση του Σουάρες στον Μέσι (vid)

bet365

Έχοντας λυτρώσει τη Μπαρτσελόνα απέναντι στη Μπάγερ Λεβερκούζεν και διαμορφώνοντας το τελικό 2-1, ο Λουίς Σουάρες αφιέρωσε το γκολ του στον Λιονέλ Μέσι και του ευχήθηκε να παραμείνει δυνατός.

Οι «μπλαουγκράνα» έπαιξαν το πρώτο τους παιχνίδι δίχως τον «μάγο» τους και η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του Λουίς Ενρίκε ζορίστηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο των «ασπιρίνων», αφού βρέθηκαν και πίσω στο σκορ με το γκολ του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Η Μπαρτσελόνα αντέδρασε και κατάφερε να πάρει τελικά την πρώτη της νίκη στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ με το τελικό 2-1, με τον Λουίς Σουάρες να πετυχαίνει εκπληκτικό γκολ και να το αφιερώνει στον καλό του φίλο, Λιονέλ Μέσι, στέλνοντάς του μήνυμα να παραμείνει δυνατός.

Η εξαιρετική φιλική σχέση των δύο φανερώνεται και από το γεγονός πως ο Ουρουγουανός κάνει και τον... σοφέρ στον Αργεντινό, τον οποίο και παίρνει μαζί του σε κάθε προπόνηση ώστε ο Μέσι να κάνει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του στις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Δείτε την αφιέρωση του Σουάρες:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα