«Ποια ποίηση; Ούτε όσα λέει δεν καταλαβαίνω από τον Ρούνεϊ»! (vid)

«Ποια ποίηση; Ούτε όσα λέει δεν καταλαβαίνω από τον Ρούνεϊ»! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
«Ποια ποίηση; Ούτε όσα λέει δεν καταλαβαίνω από τον Ρούνεϊ»! (vid)

bet365

«Αφοπλιστική» ήταν η απάντηση του Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ σε ερώτηση που δέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Βόλφσμπουργκ για ... τα ποιήματα που αποκάλυψε ότι γράφει ο Ρούνεϊ.

Ο αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων», στο ντοκιμαντέρ που ετοίμασε το «BBC» με αφορμή το ρεκόρ των περισσότερων γκολ στην ιστορία των σκόρερ της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, μίλησε για πρώτη φορά για τα ποιήματα που του αρέσει να γράφει και να αφιερώνει στη σύζυγό του, Κολίν.

Ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, στη συνέντευξη Τύπου του αποψινού αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ ρωτήθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου για τον Ρούνεϊ κι αν εκείνος γράφει ποιήματα και στα... αποδυτήρια του συλλόγου, με τον Γερμανό άσο να απαντάει πως καλά – καλά δεν καταλαβαίνει όσα λέει ο Άγγλος, αφού έχει ιδιαίτερη προφορά όντας μεγαλωμένος στο Μέρσεϊσαϊντ.

Μπορεί εκτός γηπέδου να μην συνεννοούνται ο Γερμανός και ο Ρούνεϊ, αλλά στον αγωνιστικό χώρο η φετινή Μάντσεστερ βρίσκει ρυθμό. Στο 1.65 ο άσος των "Κόκκινων Διαβόλων" κόντρα στη Βόλφσμπουργκ στη Vistabet.

Δείτε το απολαυστικό στιγμιότυπο:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα