Η... δεύτερη ευκαιρία του Μάντσεστερ και της Αγγλίας

Κώστας Ζάλιαρης
Η... δεύτερη ευκαιρία του Μάντσεστερ και της Αγγλίας

bet365

Σίτι και Γιουνάιτεντ ψάχνουν τη νέα αρχή στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, επιστρέφει στο Τορίνο μετά το 2014 η Σεβίλλη για το ματς με την κακή Γιουβέντους, στη Σουηδία από τη Μάλμε φιλοξενείται η Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την εκτός έδρας ήττα από την Αϊντχόφεν και το σοκ του τραυματισμού του Λουκ Σο, υποδέχεται σήμερα την πρωτάρα σε Τσάμπιονς Λιγκ, Βόλφσμπουργκ με στόχο την πρώτη νίκη της επιστροφής της στους ομίλους. Η Σίτι, έφυγε από την αγγλική πόλη και πέταξε για Γερμανία όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Μπορούσια Γκλάντμπαχ. Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι στην ... καλή της περίοδο, ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τη Γιουβέντους, ενώ απόψε, θα κάνει την προσπάθειά της έχοντας στην «πλάτη» την βαριά τεσσάρα από την Τότεναμ στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ.

Φυσικά, δεν χρειάζεται να τονίσουμε τη σημασία του θετικού αποτελέσματος μετά τις ήττες των Άρσεναλ και Τσέλσι...

Η Γιουβέντους που δεν λέει να ... ισιώσει στη Serie Α, υποδέχεται τη Σεβίλλη, η οποία επιστρέφει στο Τορίνο όπου το 2014 κατέκτησε το Γιουρόπα Λιγκ. Το σύνολο του Ουνάι Έμερι στις πρώτες πέντε αγωνιστικές της φετινής Πριμέρα Ντιβισιόν έχει παρουσιάσει μετριότατο έως κακό πρόσωπο, όμως στους ομίλους κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γκλάντμπαχ.

Για πρώτη φορά η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει σουηδική ομάδα και κοντράρεται με τη Μάλμε εκτός έδρας, με τους Σουηδούς να γεμίζουν το γήπεδο να ... «μαζεύουν» τον αγωνιστικό χώρο και να ετοιμάζονται να κάνουν δύσκολη τη νύχτα για τη «βασίλισσα», όσο αντέχουν...

Το 100ο του γκολ με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης και τη νίκη για την ομάδα του θα ψάξει ο Φερνάντο Τόρες, κόντρα στη Μπενφίκα των Κώστα Μήτρογλου και Ανδρέα Σάμαρη, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν του Άνχελ Ντι Μαρία φιλοξενείται στην Ουκρανία από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ που ξεκίνησε κι εκείνη με το δεξί στον θεσμό με τη νίκη επί της άπειρης, Αστάνα.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα (21:45):

Α' όμιλος:

Μάλμε – Ρεάλ Μαδρίτης

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Παρί Σεν Ζερμέν

Η βαθμολογία:

1.Ρεάλ 3

2.Παρί 3

3.Μάλμε 0

4.Σαχτάρ Ντόνετσκ 0

Β' όμιλος:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Βόλφσμπουργκ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Αϊντχόφεν

Η βαθμολογία:

1.Αϊντχόφεν 3

2.Βόλφσμπουργκ 3

3.Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0

4.ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0

Γ' όμιλος:

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπενφίκα

Αστάνα – Γαλατασαράι

Η βαθμολογία:

1.Ατλέτικο Μαδρίτης 3

2.Μπενφίκα 3

3.Γαλατασαράι 0

4.ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0

Δ' όμιλος:

Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι

Γιουβέντους – Σεβίλλη

Η βαθμολογία:

1.Σεβίλλη 3

2.Γιουβέντους 3

3.Μάντσεστερ Σίτι 0

4.Γκλάντμπαχ 0

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα