Εθνική ομάδα: Κληρώνει για Σούστερ

Εθνική ομάδα: Κληρώνει για Σούστερ

Gazzetta team
Εθνική ομάδα: Κληρώνει για Σούστερ

bet365

Ο Μπερντ Σούστερ συναντήθηκε για 2,5 ώρες με τον Γιώργο Γκιρτζίκη και την Τετάρτη (30/9) πλέον, θα τελειώσει το θέμα, είτε θετικά είτε αρνητικά.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται πλέον οι επαφές ανάμεσα στην ΕΠΟ και τον Μπερντ Σούστερ. Ο Γερμανός τεχνικός βρίσκεται από την Τρίτη (29/9) στην Αθήνα και συζήτησε σε πρώτη φάση με τον Γιώργο Γκιρτζίκη για το ενδεχόμενο της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδας. Η συνάντηση διήρκεσε 2,5 ώρες, ωστόσο η τελική απόφαση αναμένεται στο νέο ραντεβού που θα έχουν οι δύο πλευρές την Τετάρτη (30/9), σύμφωνα με όσα αναφέρει το Goal.

Ο 55χρονος τεχνικός άκουσε την πρόταση της Ομοσπονδίας, που φέρεται να προβλέπει απολαβές ύψους 600 χιλιάδων ευρώ για κάθε ένα από τα δύο χρόνια της συμφωνίας και γενναίο πριμ σε περίπτωση πρόκρισης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας το 2018. Ωστόσο, ο Σούστερ φαίνεται πως αξιώνει υψηλότερες απολαβές, χωρίς όμως η διαφορά να είναι μεγάλη.

Στα θετικά, είναι ότι ο Σούστερ έδειξε να έχει ήδη ενημερωθεί αρκετά για το τι συμβαίνει στην εθνική ομάδα, επισημαίνοντας ότι έχει παρακολουθήσει τα τελευταία παιχνίδια που έδωσε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην προκριματική φάση του Euro 2016, εκφράζοντας την πίστη του ότι μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις μία θέση στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα