Το φαβορί Σούστερ και το δεύτερο ραντεβού!

Το φαβορί Σούστερ και το δεύτερο ραντεβού!

Δημήτρης Τομαράς
Το φαβορί Σούστερ και το δεύτερο ραντεβού!

bet365

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης εκτός από τον Μπερντ Σούστερ θα συναντηθεί και με άλλον προπονητή εντός της ημέρας. Οι συναντήσεις που έχει κάνει έως τώρα και τα βιογραφικά.

O Μπερντ Σούστερ ήρθε στην Αθήνα με το Gazzetta.gr να είναι το μόνο Μέσο που έδωσε το παρών στην άφιξή του, πλην όμως η ΕΠΟ έχει στα... σκαριά και άλλο ραντεβού για προπονητή! Το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει ακόμα. Ο Γιώργος Γκιρτζίκης θα δει προσωπικά και τον Σούστερ -που παραμένει το φαβορί για deal δύο ετών- αλλά και τον έτερο υποψήφιο. Έως τώρα πάντως ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας έχει κάνει επτά συναντήσεις για το θέμα προπονητή.

Κατ' ιδίαν έχει δει τον Στεφάνοβιτς ενώ το ίδιο θα γίνει με τον Σούστερ και τον έτερο υποψήφιο. Επαφές έχουν γίνει και με Σαμπέγια, Μπιέλσα, Μάγκατ και Φερναντέζ. Παράλληλα στα χέρια των ανθρώπων της ελληνικής Ομοσπονδίας έχουν φτάσει έως τώρα τουλάχιστον 35 βιογραφικά για τον εκλεκτό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Οι εξελίξεις πάντως θα είναι άμεσες, με τον Σούστερ να συνεχίζει να έχει τον πρώτο λόγο.

 

Τελευταία Νέα