Νύχτα αναμνήσεων και... κόντρας στο «Ντραγκάο»

Κώστας Ζάλιαρης
Νύχτα αναμνήσεων και... κόντρας στο «Ντραγκάο»

bet365

Ιδιαίτερο το παιχνίδι της Τσέλσι με την Πόρτο στο «Ντραγκάο» για τον Ζοσέ Μουρίνιο που επιστρέφει σε λημέρια όπου βίωσε ευτυχισμένες ποδοσφαιρικές μέρες. Δίχως Μέσι ψάχνει την πρώτη νίκη η Μπαρτσελόνα.

Στο Οπόρτο, ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε και στη συνέντευξη Τύπου του αποψινού αγώνα της Τσέλσι με τους «δράκους» για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ πως η καρδιά του χτυπούσε πιο έντονα από τη στιγμή που πάτησε ξανά το πόδι του στο γήπεδο και στα λημέρια όπου μέχρι το 2004 βίωνε μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές.

Βέβαια, θα συναντηθεί ξανά με τον Ικέρ Κασίγιας, με τον οποίο διατηρείται ανοιχτή κόντρα μετά τη συνύπαρξή τους στη Ρεάλ Μαδρίτης και όταν ρωτήθηκε για τον Ισπανό πορτιέρο στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε πως «δεν υπάρχει λόγος να χάνουμε χρόνο σε αυτό το θέμα... Θα τον χαιρετήσω και συνεχίζουμε...».

Η Vistabet προσφέρει τα λεφτά σου πίσω, αν ο Πέδρο σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα της Τσέλσι με την Πόρτο.

Οι «μπλε», αν και ξεκίνησαν με θετικό αποτέλεσμα στη διοργάνωση, δεν έχουν καταφέρει στην Πρέμιερ Λιγκ να μπουν σε... βατό μονοπάτι και σήμερα ψάχνουν αντίδραση μετά την ισοπαλία με τη Νιούκαστλ.

Στο «Καμπ Νου», η Μπαρτσελόνα που την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 απέναντι στη Ρόμα στο «Ολίμπικο» με τον Αντρέ Μαρκ Τερ Στέγκεν να δέχεται τρομερό γκολ από τον Φλορέντσι, ψάχνει την πρώτη της νίκη στη φάση των ομίλων, στο πρώτο από τα ματς που χάνει ο Λιονέλ Μέσι λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε το Σάββατο απέναντι στη Λας Πάλμας. Για τον ίδιο όμιλο, οι «τζιαλορόσι» φιλοξενούνται από τη Μπάτε Μπορίσοφ με τον Ρούντι Γκαρσία να συμπληρώνει 100 ματς στον πάγκο της ιταλικής ομάδας. Οι Λευκορώσοι, αν και προσωρινά είχαν αντισταθεί στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, είχαν ηττηθεί με το τελικό 4-1 στη Γερμανία πριν από δύο εβδομάδες...

Την ίδια στιγμή στην «Allianz Arena», η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ μετά το 3-0 επί του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκης» και θέλει συνέχεια με το απόλυτο, έχοντας αντιληφθεί ότι πρέπει να προσέξει και λίγο περισσότερο τους Κροάτες που στην πρεμιέρα πήραν νίκη επί της Άρσεναλ. Σημαντικό παιχνίδι και στο «Ζερλάν» όπου η Λιόν υποδέχεται τη Βαλένθια, με τους Γάλλους να έχουν πάρει έναν βαθμό από το ματς με τη Γάνδη και τις «νυχτερίδες» να έχουν ηττηθεί από τη Ζενίτ, η οποία είναι μόνη πρώτη αυτή τη στιγμή με τρεις βαθμούς σε όμιλο όπου προβλέπεται... θρίλερ.

Στο Ισραήλ και το Τελ Αβίβ η Μακάμπι που αποτέλεσε... «θύμα» της Τσέλσι σε ένα μικρό ξέσπασμα από τους Πρωταθλητές Αγγλίας, φιλοξενεί τη Ντιναμό Κιέβου, ενώ η Ζενίτ αντιμετωπίζει στην Αγία Πετρούπολη τη Γάνδη, με τον Βίλας – Μπόας να προβληματίζεται έπειτα από τα λάθη που έκανε η ομάδα του στο ματς πρωταθλήματος απέναντι στη Σπαρτάκ Μόσχας και τους Βέλγους να έχουν σερί 12 αγώνων δίχως ήττα σε όλες τις διοργανώσεις!

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα (21:45):

5ος όμιλος:

Μπαρτσελόνα – Μπάγερ Λεβερκούζεν

Μπάτε Μπορίσοφ – Ρόμα

Βαθμολογία:

1.Λεβερκούζεν 3

2.Μπαρτσελόνα 1

3.Ρόμα 1

4.Μπάτε Μπορίσοφ 0

6ος όμιλος:

Μπάγερν Μονάχου – Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Άρσεναλ – Ολυμπιακός

Βαθμολογία:

1.Μπάγερν Μονάχου 3

2.Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3

3.Άρσεναλ 0

4.Ολυμπιακός 0

7ος όμιλος:

Πόρτο – Τσέλσι

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ντιναμό Κιέβου

Βαθμολογία:

1.Τσέλσι 3

2.Πόρτο 1

3.Ντιναμό Κιέβου 1

4.Μακάμπι 0

8ος όμιλος:

Ζενίτ – Γάνδη

Λιόν – Βαλένθια

Βαθμολογία:

1.Ζενίτ 3

2.Λιόν 1

3.Γάνδη 1

4.Βαλένθια 0

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα