Τα φαβορί για την 11άδα του Emirates (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Τα φαβορί για την 11άδα του Emirates (pic)

bet365

Ο Πορτογάλος προπονητής φαίνεται πως θα επιμείνει στο 4-3-3 στο Champions League με τον Σαλίνο να είναι ξανά βασικός στον θεσμό.

Από την πρώτη στιγμή είχαμε τονίσει πως οι επιλογές του Μάρκο Σίλβα ενόψει Άρσεναλ ήταν περιορισμένες. Από την στιγμή που η επικρατέστερη επιλογή του είναι το 4-3-3 που είδαμε και με την Μπάγερν Μονάχου και με δεδομένο πως οι Μπουχαλάκης και Μανιάτης είναι εκτός και οι Τσόρι και Ντα Κόστα με... μισή προπόνηση τα πράγματα είναι λίγο έως πολύ απλά.

Το προφανές και το... προβλεπόμενο για τον Πορτογάλο εδώ και μέρες είναι σχήμα με Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ τον Ομάρ, κέντρο άμυνας τους Σιόβα και Μποτία και αριστερά τον Μαζουάκου. Κέντρο με Κασάμι - Καμπιάσο - Σαλίνο και μπροστά τους τριάδα με Φορτούνη, Πάρντο και Ιντέγιε. Ο Σαλίνο θα έχει ρόλο καθαρού αμυντικού χαφ με Καμπιάσο δεξιά στον άξονα και Κασάμι αριστερά.

Ο Πάρντο θα πάει δεξιά στην επίθεση και ο Φορτούνης αριστερά με διπλό ρόλο, όπως ο Τσόρι στην πρεμιέρα. Και αυτό διότι θα συγκλίνει και προς τα μέσα για να φτιάχνει παιχνίδι. Γενικά ρόλους - κλειδιά θα έχουν οι Φορτούνης, Καμπιάσο και Κασάμι. Ο Σίλβα βέβαια μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις. Από τους υπόλοιπους διαθέσιμους παίκτες του με εξαίρεση τους κίπερ Καπίνο και Χουτεσιώτη έχει τους Ντα Κόστα, Τσόρι, Φινμπόγκασον, Ερνάνι, Πουλίδο, Σεμπά και Βούρο.

Με τον Αργεντίνο και τον Γαλλομαροκινό να μην είναι στο απαιτούμενο στάδιο ετοιμότητας, όπως τονίσαμε πιο πάνω και τον πιτσρικά Βούρο να φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να δοκιμαστεί σε τέτοιες συνθήκες. Από όλους τους προαναφερθέντες βέβαια το κυρίαρχο θέμα είναι ο Τσόρι. Ο Σίλβα ξεκαθάρισε πως θα αποφασίσει την Τρίτη για τον Αργεντίνο και έχοντας μιλήσει μαζί του ενώ θα πράξει το ίδιο και με τον Ντα Κόστα.

Αφήνοντας με τον τρόπο του ανοιχτό το ενδεχόμενο μίας ανατροπής των δεδομένων για την 11άδα. Ανατροπή της τελευταίας στιγμής ενόψει Άρσεναλ στο Emirates. Εάν είναι να γίνει μία έκπληξη πάντως λογικά θα συμβεί με Τσόρι ή με Σεμπά. Για να μείνει έξω ο Σαλίνο. O Σίλβα πάντως ήδη έχει προετοιμάσει τους παίκτες του με την σχετική ανάλυση για την Άρσεναλ και μεταφέροντάς τους όσα χρειάζεται. Εξάλλου στον προγραμματισμό ήταν να δουν και πλάνα από αγώνες της.

- Δείτε στην Gallery το πιθανό ερυθρόλευκο σχήμα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα