Γουέστ Μπρομ - Έβερτον 2-3

Κώστας Ζάλιαρης
Γουέστ Μπρομ - Έβερτον 2-3

bet365

Με δύο γκολ και μια ασίστ, ο Ρομέλου Λουκάκου έκανε την ολική επαναφορά στο «Χόθορνς» για την Έβερτον, η οποία επιβλήθηκε 3-2 με τεράστια ανατροπή της Γουέστ Μπρομ!

Μια στιγμή όλη κι όλη άλλαξε ολόκληρο το παιχνίδι στο «Χόθορνς». Εκεί που όλοι... κοιτούσαν τα ρολόγια τους για να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο και να βρουν... παρηγοριά στα αναψυκτικά και τα σνακ, ήρθε γκολ από το πουθενά! Στο 41ο λεπτό, ο Σαΐντο Μπεραΐνο από ωραία κάθετη μπαλιά του Τζέιμς Μόρισον κατάφερε να νικήσει τον Τιμ Χάουαρντ για να κάνει το 1-0 για τη Γουέστ Μπρομ και να της δώσει σημαντικότατο προβάδισμα λίγο πριν την ανάπαυλα. Οι ενέργεις του Μόρισον για τους γηπεδούχους, έβρισκαν... εν μέρει απαντήσεις από τον Ντεουλοφέου που έμοιαζε ο μοναδικός από τον οποίο μπορούσε να βρει κακό η ομάδα του Τόνι Πιούλις.

Ό,τι αναφέραμε για το πρώτο ημίχρονο περί βαρεμάρας, ξεχάστηκε πολύ γρήγορα στην επανάληψη, αφού στο πρώτο δεκάλεπτο τα δίχτυα είχαν ήδη κουνηθεί δύο φορές και το παιχνίδι είχε αποκτήσει πλέον τρομερό ενδιαφέρον! Αρχικά στο 54' η Γουέστ Μπρομ απέκτησε προβάδισμα δύο τερμάτων με κεφαλιά του Ντόουσον από εκτέλεση κόρνερ του Μπραντ, ωστόσο, την ώρα που το ματς «φώναζε» για την ανάγκη της Έβερτον να βάλει περισσότερο τον Λουκάκου στο κλίμα, ο Βέλγος με κεφαλιά από σέντρα του Ντεουλοφέου στο 55' μείωσε σε 2-1!

Με πρωταγωνιστή τον σκόρερ του πρώτου τέρματος, καθώς έκανε την ασίστ, ο Αρούνα Κονέ στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα στο παιχνίδι ισοφάρισε βγαίνοντας έξυπνα στην πλάτη της άμυνας για το 2-2 στο 75ο λεπτό. Ο Λουκάκου δεν θα έφευγε τελικά με τα λίγα από την έδρα των «baggies» και στο 85' από σέντρα του Ντεουλοφέου, όπως ακριβώς και στο πρώτο γκολ, χρειάστηκε διπλή προσπάθεια μεν κι ένα... μικρό αβαντάζ αφού άθελά του κοντρόλαρε με το χέρι και από κοντά νίκησε τον Μίχιλ για το τελικό 3-2! Όπως πανηγύρισε με ... τούμπες, έτσι έφερε τούμπα και το ματς!

Αήττητη για τέταρτο σερί ματς πρωταθλήματος η Έβερτον, ούτε με... αίτηση δεν παίρνει νίκη μπροστά στο κοινό της φέτος η Γουέστ Μπρομ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουέστ Μπρομ: Μίχιλ, Όλσον (27' Τσέστερ), Γιάκομπ (85' Λάμπερτ), Έβανς, Μόρισον, Μπραντ, ΜακΚλιν, Μπεραΐνο, Φλέτσερ, Ντόουσον, Ρόντον (68' Γκάρντνερ)

Έβερτον: Χάουαρντ, Γκάλογουεϊ, Φούνες Μόρι, Γιαγκέλκα, Μπράουνινγκ (72' Γκίμπσον), ΜακΚάρθι, Μπάρι, Μπάρκλεϊ, Ντεουλοφέου, Νέισμιθ (72' Κονέ), Λουκάκου (88' Λένον)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα