Το τηλεφώνημα και η αιτία της κόντρας Μουρίνιο - Κασίγιας

Κώστας Ζάλιαρης
Το τηλεφώνημα και η αιτία της κόντρας Μουρίνιο - Κασίγιας

bet365

Το βράδυ της Τρίτης, Μουρίνιο και Κασίγιας έρχονται αντιμέτωποι στο ματς της Τσέλσι με την Πόρτο στο «Ντραγκάο» και όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Daily Mail», ένα τηλεφώνημα με τον Τσάβι ήταν η αιτία που έχει προκαλέσει την απόλυτη ρήξη στη σχέση του πορτιέρο με τον τεχνικό των «μπλε»,

Βάσει του αποκαλυπτικού δημοσιεύματος του βρετανικού Μέσου, οι Κασίγιας και Μουρίνιο που πλέον... δεν μιλιούνται, αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να συνεργαστούν και να ταιριάξουν, έπειτα από ένα ντέρμπι της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μπαρτσελόνα.

Με το ντέρμπι να έχει αρκετά νεύρα, κόντρες και ένταση στον αγωνιστικό χώρο, ο Ζοσέ Μουρίνιο θεωρούσε ότι δεν έπρεπε κανείς από τους παίκτες του να «υποταχθεί» στους «μπλαουγκράνα».

Μουρίνιο και Κασίγιας θα συναντηθούν στην αυριανή αναμέτρηση της Πόρτο με την Τσέλσι. Στο 3.25 προσφέρει η Vistabet το ενδεχόμενο να μην υπάρξει νικητής σε αυτό το παιχνίδι.

Με τον όρο... υποταγή, εννοούσε αυτό που έκανε ο Ικέρ Κασίγιας, που πήρε τηλέφωνο τον εκ των παλαιότερων φίλων του από τον χώρο, τον Τσάβι και οι δυο τους συμφώνησαν ότι δεν έπρεπε να αφήσουν τον εκνευρισμό τους να νικήσει και να προκληθούν εντάσεις την ώρα του «clacico».

Αυτή η επικοινωνία των δύο παικτών δεν άρεσε καθόλου στον Μουρίνιο που από τότε έκοψε κάθε επαφή με τον Κασίγιας και ξεκίνησε μια μεγάλη κόντρα ανάμεσά τους...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα