Ψήφισε Nissan Goal of the Week και πήγαινε Καραϊσκάκη!

Ψήφισε Nissan Goal of the Week και πήγαινε Καραϊσκάκη!

Gazzetta team
Ψήφισε Nissan Goal of the Week και πήγαινε Καραϊσκάκη!

bet365

Αυτό που δεν μπόρεσε κόντρα στην Μπάγερν έχει ως στόχο ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την Άρσεναλ στο Emirates! H Νissan πάντως μέσω του Goal of the week φροντίζει για σένα να είσαι στο Καραϊσκάκη!

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το... αριστερό τις υποχρεώσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά όταν έχεις απέναντι σου την υπερδύναμη Μπάγερν Μονάχου και είσαι «ζωντανός» στο ματς έως το 89' τότε δεν μπορείς να έχει παράπονο. Μάλιστα αν η ευκαιρία του Σαλίνο είχε γίνει γκολ, τότε ίσως και η κουβέντα να γίνονταν σε εντελώς διαφορετική βάση!

Επόμενη αποστολή εξίσου δύσκολη, αφού η Άρσεναλ που στην πρεμιέρα έχασε στο Ζάγκρεμπ από την Ντιναμό δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Όπως κι αν έχει όμως, οι πρωταθλητές Ελλάδος είναι αποφασισμένοι για το καλύτερο. Για την υπέρβαση, για ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν συνδυαστεί και με κάποιο πανέμορφο γκολ ακόμη καλύτερα.

Έτσι για να έχει θέση και στην ψηφοφορία της Nissan για το Goal of the week που θα «τρέξει» και στην 2η αγωνιστική. Ως τότε πάντως εσείς μπείτε στην ιντερνετική πλατφόρμα της Nissan και ψηφίστε ένα από τα 5 κορυφαία γκολ της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ!

Με τον τρόπο αυτό, θα πάρετε μέρος και στην κλήρωση προκειμένου να κερδίσετε το 1 από τα 5 εισιτήρια που σας χαρίζει η Nissan για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής των ομίλων, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα