Το Nissan Goal of the Week... σε βάζει στην μαγεία!

Gazzetta team
Το Nissan Goal of the Week... σε βάζει στην μαγεία!

bet365

H αντίστροφη μέτρηση για την 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ άρχισε και τα 5 εισιτήρια που προσφέρει η Nissan για το ματς του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ περιμένουν τους κατόχους τους!

Πλησιάζει λοιπόν ένα ακόμη πολύ συναρπαστικό και χορταστικό 2ήμερο! Τρίτη και Τετάρτη αφήνουμε ότι έχουμε να κάνουμε, αράζουμε στον καναπέ και περιμένουμε την απόλυτη απόλαυση του Τσάμπιονς Λιγκ! Άλλωστε με το... καλημέρα η διοργάνωση άφησε υποσχέσεις για πολλές-πολλές μαγικές νύχτες, γεμάτες δράση, ανατροπές και γκολάρες.

Ποιος ξεχνάει άλλωστε αυτό που πέτυχε ο Φλορέντσι στο ματς της Ρόμα με την Μπαρτσελόνα; Ή την γκολάρα του Μοράτα που έδωσε στην Γιουβέντους την νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι; Βέβαια δεν πάνε... πίσω και τα «τεμάχια» του Ντεπάι, του Χουλκ και του Ντιέγκο Κόστα. Επιλογή δύσκολη να βρούμε το καλύτερο. Αν εσύ έχεις απάντηση μην χάνεις χρόνο. Ανέδειξε το Nissan Goal of the Week, για την 1η αγωνιστική των ομίλων, πάρε μέρος στην κλήρωση και κέρδισε ένα από τα πέντε εισιτήρια για το ματς του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Καραϊσκάκη!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα