Το σύστημα νίκης στην Τούμπα!

Γιώργος Τσακίρης
Το σύστημα νίκης στην Τούμπα!

bet365

Η τελευταία άσκηση τακτικής του Δέλλα έδειξε 4-3-3 με στόχο η ΑΕΚ να πάρει το διπλό απέναντι στον ΠΑΟΚ και τους Βάργκας, Μπουονανότε, Αραβίδη επιθετική τριπλέτα...

Ο μεγαλύτερος προβληματισμός του Τραϊανού Δέλλα είχε να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι και το πώς θα παρατάξει την ομάδα του στην Τούμπα με σκοπό να επιβάλλει το παιχνίδι της και να φτάσει στην κατάκτηση της νίκης.

Διότι αυτό ζητάει και έχει ξεκαθαρίσει στους ποδοσφαιρστές του ο Έλληνας τεχνικός, ότι η ομάδα πάει στην Τούμπα να παίξει με τον ΠΑΟΚ για το διπλό και μόνο αυτό!

Η προχθεσινή καταιγίδα δεν επέτρεψε να δουλέψει όσο ήθελε ο Δέλλας με τους παίκτες της ΑΕΚ στο κομμάτι της τακτικής. Γι' αυτό σήμερα πριν την αναχώρηση της «κιτρινόμαυρης» αποστολής στα Σπάτα ο «Τράι» έκανε δουλειά στην τακτική (με συγκεκριμένη άσκηση που αφορούσε και την κυκλοφορία της μπάλας και το πρέσινγκ από το πρώτο τρίτο του αντιπάλου) και φανέρωσε το προβάδισμα στο 4-3-3.

Η επιλογή του Έλληνα κόουτς στο 4-3-3 ήταν οι Γκάλο (δεξί μπακ), Σοϊλέδης (αριστερό μπακ), Κολοβέτσιος - Τζανετόπουλος (δίδυμο στα στόπερ), Γιόχανσον (κόφτης), Ανάκογλου και Σιμόες (αριστερό και δεξί εσωτερικό χαφ αντίστοιχα), Μπουνανότε (αριστερό εξτρέμ), Βάργκας (δεξί εξτρέμ) και Αραβίδης (στην κορυφή της επίθεσης). Στόχος για Μπουονανότε και Βάργκας δεν είναι να παίζουν αποκλειστικά στην γραμμή αλλά να μπορούν να έρχονται και περισσότερο μέσα και προς τον Αραβίδη...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα