Μορντόβια – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4-6

Gazzetta team
Μορντόβια – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4-6

bet365

Απίστευτα πράγματα στη Ρωσία, όπου η ΤΣΣΚΑ έφυγε με νίκη… 6-4 από το Σαράνσκ επί της Μορντόβια και παραμένει αήττητη.

Η έξοδος ήταν επικίνδυνη για την ΤΣΣΚΑ, όμως κανένας δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να προηγούνται με 3-0 στο 15’ (!) και να παίζει με παίκτη παραπάνω, όμως οι Μοσχοβίτες έκαναν απίστευτη ανατροπή και έφτασαν στη νίκη με 6-4!

Μόλις στο 1’ ο Ακινφέεβ έκανε απίθανο λάθος και ο Λουτσένκο έκανε το 1-0! Σαν να μην έφτανε αυτό για την ΤΣΣΚΑ, ο Φερνάντες αποβλήθηκε για φάουλ στον Μουχαμέντσιν λίγο έξω από την περιοχή στο 12’ και ο Ρίκοβ νίκησε τον Ακινφέεβ για το 2-0! Στο 15’ ο Σλούτσκι δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε, όταν μετά από γύρισμα του Τζαλό από δεξιά, ο Μουχαμέντσιν από κοντά έκανε και το 3-0! Οι Μοσχοβίτες προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν κάποιες καλές στιγμές, όμως το 3-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Πάντσενκο με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Τόσιτς έκανε το 3-1, ενώ στιγμές αργότερα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει το ματς, όμως ο Ακινφέεβ σώθηκε από το δοκάρι του. Και στη συνέχεια είχαμε το απίστευτο. Ο Τζαλό αποβλήθηκε στο 64’ με δεύτερη κίτρινη και οι Τόσιτς (58’) και Ντουμπιά (59’) έκαναν το 3-3! Οι Μοσχοβίτες ήταν κουρασμένη και ο Λουτσένκο βρήκε την ευκαιρία να κάνει το 4-3 στο 68’, όμως δεν έμελλε να είναι η μέρα της Μορντόβια. Στο 80’ ο Μουσά έκανε το 4-4, ενώ στο 85’ ο Νιγηριανός «χτύπησε» και πάλι για το 4-5! Το τελικό 4-6 έκανε ο Ντουμπιά με υπέροχο τελείωμα στο 88’ και η ΤΣΣΚΑ έχει χάσει μόλις δύο βαθμούς μετά από 9 αγωνιστικές!

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα