Δέλλας: «Δεν υπάρχει βασικός και αναπληρωματικός»

Δέλλας: «Δεν υπάρχει βασικός και αναπληρωματικός»

Gazzetta team
Δέλλας: «Δεν υπάρχει βασικός και αναπληρωματικός»

bet365

Ικανοποιημένος από όσα είδε στο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης έμεινε ο Τραϊανός Δέλλας, τονίζοντας ότι κάποιοι παίκτες χρειάζονται χρόνο.

«Το φιλικό έγινε για να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να δούμε κάποια πράγματα που αφορούν την τακτική, αφού χρησιμοποιήσαμε διαφορετικό σύστημα. Πήραν λεπτά συμμετοχής ο Πέτρος και ο Μιγκέλ, αλλά και κάποια άλλα παιδιά. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό», είπε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ και για το αν κάποιοι από αυτούς που έπαιξαν θα είναι βασικοί στην Τούμπα, είπε: «Δεν υπάρχει για μένα βασικός και αναπληρωματικός. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Θέλει παίκτες. Θέλει διαφορετικούς παίκτες. Με διαφορετικά στοιχεία, που μπορούν να βοηθήσουν».

Συνεχίζοντας, ο Δέλλας τόνισε ότι «σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος. Είχαμε βέβαια κάποια θέματα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και αυτό θέλει δουλειά. Θέλει χρόνο, ώστε να το αφομοιώσουν όλοι οι παίκτες», για να κάνει αμέσως μετά ένα σχόλιο για τον Ντίντακ Βιλά: «Ο Ντίντακ δεν έκανε προετοιμασία με ομάδα. Έκανε προπονήσεις μόνος του, θέλει τον χρόνο του, θα πρέπει να βρει ρυθμό και για αυτό και τώρα και στο ματς με τον Παναιτωλικό, του έδωσα λίγο χρόνο παραπάνω. Τον υπολογίζω πολύ και μπορεί και σύντομα να τον χρειαστώ».

Σε ερώτηση για τους Πεταυράκη και Φαγέ, οι οποίοι δεν χρησιμοποιήθηκαν, ο «Τράι» είπε ότι «ένιωσαν και οι δύο κάποιες ενοχλήσεις στην προθέρμανση και για αυτό δεν ρισκάραμε. Έπαιξαν όμως κάποια παιδιά της U20, έδειξαν καλά στοιχεία. Φαίνεται η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες και θεωρώ ότι αυτοί είναι το μέλλον της ομάδας», για να καταλήξει σχετικά με το πώς θα τους χωρέσει όλους στην 11άδα: «Όλοι οι καλοί χωράνε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα