Αυξήμενα μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι της Τούμπας

Απόστολος Παγώνης
Αυξήμενα μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι της Τούμπας

bet365

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα για την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι με την ΑΕΚ την επόμενη Τετάρτη, αποφασίστηκε πως θα πρέπει να τηρηθούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Όπως γίνεται σε κάθε εντός έδρας ματς του ΠΑΟΚ που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, έτσι και σε αυτό που έρχεται λίγο μετά τις εκλογές για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με την επίσκεψη της ΑΕΚ στην Τούμπα, αποφασίστηκε ότι θα πρέπει να ληφθούν αυξημένα μέτρα για να αποφευχθούν τυχόν αρνητικά περιστατικά.

Μπορεί το ντέρμπι να πλησιάζει, όμως ο ΠΑΟΚ έχει στραμμένη την προσοχή στην πρεμιέρα του Europa League. Η Sportingbet προσφέρει σε απόδοση 2.25 τη νίκη του "Δικεφάλου" στο Αζερμπαϊτζάν.

Από πλευράς ΑΕΚ, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δώσει το «παρών» στο παιχνίδι ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Δημήτρης Μελισσανίδης, αν και οι άνθρωποι της «Ένωσης» έχουν λάβει προσκλήσεις για τα επίσημα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα