Προτάθηκε για τον πάγκο της Εθνικής και ο Σάαφ!

Προτάθηκε για τον πάγκο της Εθνικής και ο Σάαφ!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Προτάθηκε για τον πάγκο της Εθνικής και ο Σάαφ!

bet365

Μετά τους Μάγκατ, Σούστερ, Σλόμκα και ο Τόμας Σάαφ, ο οποίος παραμένει δίχως ομάδα προτάθηκε στην ΕΠΟ.

Οι Γερμανοί προπονητές είναι της μόδας τις τελευταίες μέρες με την ΕΠΟ να ψάχνει τον κατάλληλο άνθρωπο προκειμένου να βγάλει από το τέλμα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο Φέλιξ Μάγκατ μοιάζει να βρίσκεται πιο κοντά στο μοντέλο Ρεχάγκελ, αλλά το κασέ του παραμένει αλμυρό με τους Σούστερ και Σλόμκα να παραμένουν στα υπόψιν.

'Ενα ακόμη όνομα από την γερμανική αγορά προστέθηκε εσχάτως στην σχετική λίστα, ωστόσο παραμένει άγνωστο εάν η ελληνική ομοσπονδία θα ασχοληθεί με την περίπτωση του, λόγω της επιθετικής φιλοσοφίας που τον χαρακτηρίζει ως τεχνικό.

Πρόκειται για τον Τόμας Σάαφ, ο οποίος για 40 χρόνια υπηρέτησε την Βέρντερ Βρέμης. Από το 1972 μέχρι το 1995 ως ποδοσφαιριστής και εν συνεχεία μέχρι το 2014 ως προπονητής.

Ο 54χρονος Σάαφ κατάφερε να πανηγυρίσει με την Βέρντερ ένα πρωτάθλημα Γερμανίας το 2004, τρία Κύπελλα (1999, 2004, 2009), ενώ ήταν φιναλίστ του Κυπέλλου UEFA το 2009.

Το πέρασμα του την περυσινή σεζόν από την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης δεν στέφθηκε από επιτυχία και έκτοτε παραμένει δίχως ομάδα. Πρόσφατα απέρριψε πρόταση της Αλ-Αχλί από την Αίγυπτο.

 

Τελευταία Νέα