Πετράκης: «Ποιοτική και οργανωμένη η ΑΕΚ»

Gazzetta team
Πετράκης: «Ποιοτική και οργανωμένη η ΑΕΚ»

bet365

Ο Γιάννης Πετράκης στάθηκε στην ποιότητα της ΑΕΚ μετά την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας ότι η αποβολή του Μιχαήλ ήταν πολύ σημαντική.

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομαδα που έχει πολύ ποιότητα ειδικά στην επίθεση. Μία ομάδα που έχει οργάνωση στο παιχνίδι της. Στο πρώτο ημίχρονο δώσαμε χώρο, είχε η ΑΕΚ την υπεροχή, όμως εκτός των γκολ δεν είχε η ΑΕΚ αξιόλογες φάσεις. Μέσα σε αυτό το διάστημα κάναμε ένα γκολ εμείς και είχαμε κάποιες φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε η ΑΕΚ να κάνει ένα γκολ με βάσει των ευκαιριών που είχε. Αλλάξαμε όμως στην πορεία εμείς το πρόσωπό μας, είχαμε φάσεις, όμως μετά την πρώτη αποβολή και κυρίως τη δεύτερη δεν μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι παραπάνω απέναντι σε αυτή την ποιοτική ομάδα. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και εμείς συνεχίζουμε», τόνισε αρχικά ο Πετράκης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην καλύτερη εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο 45λεπτο.

«Μέσα απ' αυτή τη διάταξη, ανεβάζοντας την ομάδα πιο πάνω, η ΑΕΚ έκανε καθαρές ευκαιρίες. Πάντα κάτι κερδίζεις, πάντα κάτι χάνεις. Έτσι είναι η μπάλα. Αν ρισκάρεις, μπορεί να πάει θετικά κάτι, μπορεί και αρνητικά. Σημαντικό για μας ήταν η πρώτη αποβολή. Είχαμε πάρει τον "αέρα" του παιχνιδιού».

Αναφερόμενος στην απόφαση του να βάλει στο κέντρο της άμυνας τους Μπέριο και Μιχαήλ, είπε ότι «ειναι η ομαδική λειτουργία της ομάδας, έχει να κάνει και με την ποιότητα που έχει ο αντίπαλος. Δεν αλλάζω εύκολα πρόσωπα. Δεν ταίριαζε ο Μπουονανότε με το κεντρικό μας αμυντικό μας δίδυμο». Τέλος, για την επιστροφή του Λίλα στον ΠΑΣ, σχολίασε ότι «είναι σπουδαίος παίκτης αλλά θέλει χρόνο. Θα δούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα