Εννιά ομάδες υπέρ της πρόσκλησης ενδιαφέροντος

Δημήτρης Τομαράς
Εννιά ομάδες υπέρ της πρόσκλησης ενδιαφέροντος

bet365

Εννιά ομάδες τάχθηκαν υπέρ της πρότασης του προεδρείου της Super League για δημόσια πρόσκληση υποβολής ενδιαφέροντος για την χορηγία της νέας χρονιάς.
Οι 9 ομάδες που αποδέχθηκαν την πρόταση του προεδρείου της Super League για να βγει μετά η σχετική ανακοίνωση για δημόσια πρόσκληση υποβολής ενδιαφέροντος για την κεντρική ανταποδοτική χορηγία του πρωταθλήματος, ήταν οι: ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης, Βέροια, Ηρακλής, Καλλονή, Λεβαδειακός, Παναιτωλικός και Πανιώνιος. Τον... δρόμο της αποχής από την ψηφοφορία ακολούθησαν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πανθρακικός, ΠΑΣ, Ξάνθη και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ.
Ο Ατρόμητος είχε αποχωρήσει πριν από αυτήν την ψηφοφορία ενώ ο εκπρόσωπος που ήταν στην συνεδρίαση για λογαριασμό ου Πλατανιά δεν είχε δικαίωμα ψήφου. Εκτός αυτού επτά ΠΑΕ και συγκεκριμένα οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ξάνθη, Ηρακλής, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος, ψήφισαν υπέρ του ΟΠΑΠ. Κατά του ΟΠΑΠ ήταν οι ΠΑΟΚ, Βέροια, Καλλονή, Λεβαδειακός, Πανθρακικός, Πανιώνιος και Αστέρας Τρίπολης.
Ο Ολυμπιακός απείχε της ψηφοφορίας, όπως και ο Πλατανιάς. Ο Γιώργος Μποροβήλος από την πλευρά του, αρνήθηκε να μετρήσει η ψήφος του «διπλή» ως πρόεδρος και της Super League (εκτός του Αστέρα). Όσο για την ψηφοφορία για την πρόταση της εταιρείας «Stoiximan», που έδινε περίπου 2 εκατ. ευρώ και με την προθεσμία να έχει σχεδόν εκπνεύσει απορρίφθηκε με ψήφους 16-0.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα