Μάγκατ: «Πρόκληση η Ελλάδα για κάθε προπονητή»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μάγκατ: «Πρόκληση η Ελλάδα για κάθε προπονητή»

bet365

Ο Φέλιξ Μάγκατ διέψευσε μιλώντας στο gazzetta.gr πως έχει δεχθεί πρόταση για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας, ωστόσο άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά σε περίπτωση που επισημοποιηθεί το ενδιαφέρον.

Ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκε του κόλλησαν το παρατσούκλι «Σαντάμ».

Άλλοι τον χαρακτήρισαν ως τον «τελευταίο δικτάτορα της Ευρώπης».

Ο Φέλιξ Μάγκατ, φημίζεται για τις εξαντλητικές έως απάνθρωπες προπονητικές μεθόδους στις οποίες υποβάλλει τους ποδοσφαιριστές του.

Ο ίδιος χαμογελάει όταν του το υπενθυμίζουν δηλώνοντας με νόημα: «κανένας δεν έχει πεθάνει με τις προπονήσεις μου».

Ο 62χρονος τεχνικός εδώ και περίπου ένα χρόνο βρίσκεται στο ταμείο ανεργίας, ωστόσο τις τελευταίες ώρες έχουν φουντώσει οι φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με την ΕΠΟ για το πόστο του ομοσπονδιακού προπονητή.

Το gazzetta.gr εντόπισε στη Γερμανία τον άλλοτε τεχνικό της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος απέφυγε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες τονίζοντας ωστόσο πως δεν τον αφήνει αδιάφορο ο πάγκος της Ελλάδας.

«Αρκετοί με ρωτούν από χθες για αυτό το θέμα. Από την στιγμή που δεν εργάζομαι σε κάποια ομάδα αυτή τη στιγμή είναι απόλυτα λογικό να συμβαίνει αυτό.

Δεν συνηθίζω να μιλάω για αυτά τα πράγματα, αλλά δεν έχω κάποια πρόταση για την Εθνική Ελλάδας».

Ο Φέλιξ Μάγκατ παραδέχθηκε πως σε περίπτωση κατά την οποία το ενδιαφέρον από πλευράς ΕΠΟ γινόταν σοβαρό τότε θα εξέτασε σοβαρά το ενδεχόμενο να καθίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε πάγκο εθνικής ομάδας.

«Θα συζητούσα με οποιαδήποτε ομάδα εξέφραζε ενδιαφέρον. Η Εθνική Ελλάδας θεωρώ πως θα αποτελούσε πρόκληση για κάθε προπονητή προκειμένου να την επαναφέρει στις επιτυχίες. Γιατί όχι;»

Ο Γερμανός τεχνικός θεωρεί πως υπάρχει ταλέντο στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

«Νομίζω πως η εθνική ομάδα διαθέτει ποιότητα και ταλέντο. Το ζητούμενο να είναι να το δείξει σύντομα.

Είναι μία πειθαρχημένη ομάδα, με χαρακτήρα. Πιστεύω πως θα ξαναβρεί τον δρόμο της».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα