Κανονικά με ΠΑΣ ο Τζανετόπουλος

Κανονικά με ΠΑΣ ο Τζανετόπουλος

Gazzetta team
Κανονικά με ΠΑΣ ο Τζανετόπουλος

bet365

Παρά το χτύπημα στη γάμπα που δέχθηκε όσο βρισκόταν με την Εθνική Ελπίδων, ο Άνταμ Τζανετόπουλος είναι διαθέσιμος για την ΑΕΚ ενόψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Ο νεαρός αμυντικός, αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε επίπεδο Ελπίδων, ωστόσο, παρά τις ενοχλήσεις, θέτει εαυτόν στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα για το ματς της Κυριακής.

Το χτύπημα που δέχθηκε στη γάμπα δεν αποδείχθηκε σοβαρό, ενώ ο «Κολοσσός» περιμένει από Πέμπτη τους Μπαρόχα και Βάργκας να επιστρέψουν για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία και να μπορεί να τους υπολογίζει για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα