Δέλλας: «Να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα»

Δέλλας: «Να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα»

Θοδωρής Βασίλης
Δέλλας: «Να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα»

bet365

Ο Τραϊανός Δέλλας έδωσε το σύνθημα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος μιλώντας στουτς παίκτες του στην προπόνηση της Δευτέρας (7/9).

Ο τεχνικός της Ένωσης συνέστησε μεγαλύτερη προσοχή στο πρωτάθλημα ενώ εμφανίστηκε ικανοποιημένος για τα όσα είδε στο Αγρίνιο στο φιλικό με τον Παναιτωλικό.

H Superleague επιστρέφει και η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η Novibet προσφέρει σε απόδοση 1.57 να διπλασιάσει η Ενωση τις εντός έδρας νίκες της.

«Δείξαμε μια καλή εικόνα στο παιχνίδι στο Αγρίνιο. Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι όμως και τίποτα παραπάνω. Αλλά ήταν σημαντικό που δουλέψαμε σωστά στο γήπεδο και βγάλαμε κάποια καλά πράγματα. Επίσης είναι πολύ σημαντικό και μας ικανοποιεί όλους και το γεγονός πως γύρισαν τα παιδιά που είχαν ταλαιπωρηθεί από τραυματισμό. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε καλά. Μας περιμένει δύσκολη συνέχεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα